Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 15-16 hosszú és 11,5 cm kerületű pénisszel mennyire lehet fergeteges szexuális életet élni a nőt többségével?
Még szűz vagyok, a méreteim miatti (magasság, pénisz, soványság) gátlások miatt sosem ismerkedtem, de elérkeztem abba a korba amikor már muszáj lesz próbálkoznom. Viszont szex terén nem tudom mire számíthatok ilyen adottságokkal egy teljesen átlagos lány esetében. Mindenfélét olvastam itt már kezdve a méret nem számít és 13 is tökéletes, egészen azzal bezárólag, hogy 18/4.5-5 az igazi férfiméret és ez alatt csak kamuszexről/színlelt orgazmusról beszélhetünk. Őszintén, mennyire élveznék a méretemet a csajok?
Szigorúan a kérdésre válaszoljatok, kitérő válaszok, mint pl. "Először ismerkedj és szerezz önbizalmat" meg hasonló közhelyekre nem vagyok vevő. Konkrétan írjátok le nekem, hogy mire számíthatok a jövőben szex terén! (természetesen a szüzességem miatti tapasztalatlanságot félretéve szigorúan méret szempontból)
(Névvel és életkorral együtt feltüntetve a kommenteitekben)
(Akit érdekel, képet is küldhetek, ha így könnyebb válaszolni)
Köszi.
20/3 cm peniszmeret a bejovos. Max lehet 3,5 cm atmero.
Nekem meg fontos a szex elvezetehez,h bdjovos legyen a kulsod .
A tapasztalatlansag nem problema.
Ha durvan csinalod keves elojatekkal,a te meretedet is elvezem.
N/35 Budapest
#15: 20/3??? :O xDD
Az kb. egy bécsi virsli kategória, ami még a tányérról is sokszor kicsúszik szeletelés közben olyan vékony.
Na, a te esetedben simán elhinném, hogy nulla a szemmértéked, ahogy néhányan állítják a nőkről.
Amúgy szerintem a 18/5 a tökéletes méret, max 21/5, ha esetleg a csaj szenvedélyesebb, de felette már megalománia. 16/4.2 alatt viszont mindegy egyes hiányzó milliméterrel egyre nő a kétség afelől, hogy vajon nem-e lesz kudarc az együttlét (főleg, ha a csaj kifejezetten tág).
KB ugyan ekkora van. Volt pár kalandom és komoly kapcsolatom is, nem panaszkodtak rám, inkább dicsérték, de ha az eszüket játszották, az nem az én bajom. Nem lesz gondod kérdező.
Képet nekem nehogy küldj.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!