Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Este nálunk fog aludni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Este nálunk fog aludni a nővérem két barátnője. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A nővérem 20 éves, a két barátnője is akörül lehet, én pár évvel fiatalabb vagyok és hát bitang jól néz ki mindkettő. Elég jóképű srác vagyok és viszonylag izmos is, a farkam sem éppen kicsi úgyhogy arra gondoltam, hogy majd egyszer 'véletlenül' meztelenül megyek le, amikor már itt lesznek. Szerintetek? Csak ma alszanak itt, úgyhogy reggelig valamit összekéne hozni.
2018. aug. 2. 13:38
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%
Majd írj mi volt.
2018. aug. 2. 15:10
 22/45 anonim ***** válasza:
100%
Szegény nővéred helyében én szégyellném magam ha ezt megtennéd. Nagyon tapasztalt lehetsz, ha azt hiszed, hogy meglóbálod a lompost és rögtön rádugranak. Elárulom, sikítva fognak nevetni azon, hogy milyen gyerekes vagy. Egyébként is, ha csajos estét terveztek, eszükbe sem jutna az öccsel hancúrozni fél órával a megismerés után. Ha csak a farkadra gondolsz, inkább maradj a szobádban és azzal foglalkozz. Ha tényleg akarsz valamit a lányoktól, az nem néhány óra lesz. Beszélgess velük kulturált ember módjára, hidd el, sokkal vonzóbb. N.
2018. aug. 2. 15:19
 23/45 anonim ***** válasza:
100%
Én tuti bepróbálkoznék, bár ez e pucérkodós dolog nem hiszem, hogy a leginkább célravezető. Azért majd írj, hogy mi történt. :D Én drukkolok! :D
2018. aug. 2. 15:24
 24/45 mantis religiosa ***** válasza:
100%
Ha zavartalan körülményeket akarsz, hívd át valamelyik haverod, hogy a nővéred se unatkozzon.
2018. aug. 2. 16:34
 25/45 anonim ***** válasza:
56%
Csak borotválkozz meg és tárazz be kotont. A többi majd jön magától.
2018. aug. 2. 18:17
 26/45 anonim ***** válasza:
100%
Nunis bugyi? Van?
2018. aug. 2. 18:33
 27/45 anonim ***** válasza:
83%
Na, ott vannak már a csajok? Bedurrantó fekvők megvoltak már?
2018. aug. 2. 20:11
 28/45 anonim ***** válasza:
91%
Remélhetően nem akkora lúzer, hogy most nekiálljon gyakszizni. Jó ez a Rózsa Flores műsor, a Chico.
2018. aug. 2. 22:15
 29/45 mantis religiosa ***** válasza:
100%
Jobban várom a sztori folytatását, mint a Walking Dead következő évadát! :-)
2018. aug. 2. 23:09
 30/45 anonim ***** válasza:
100%
Na megdurrantottad őket?
2018. aug. 3. 07:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!