Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tennétek, ha megtudnátok, hogy az új barátotokat az ex-barátnője rendszeresen dugta felcsatolhatós műfarokkal?
Kb. a 10. szex után a lakásában, mikor teljesen kihúzza az egyik fiókot, így leesik a földre, kiborul a tartalma és véletlenül meglátjátok a felcsatolhatósat a hámjával együtt, amit nem tud kimagyarázni nektek, emiatt kénytelen bevallani mindent.
Folytatnátok vele a kapcsolatot vagy ez a dolog annyira megrémítene titeket, hogy nem tudnátok feldolgozni, és inkább szakítanátok?
Semmit
Ex pasimat rendszeresen dugtam
Mostani páromnak nincs ilyen vágyai
De ha ki derülne vagy épp szeretné ki próbálni
Vagy újra szeretné így is csinálni mint régen az ex nővel
Akkor szívesen leszek partner ebben is
24N
Én páromat is izgatta a dolog, mondtam, hogy jó, rendeljen egy felcsatolhatóst. Amilyen béna volt elég nagy méretűt rendelt, így azzal kellett megdugnom, többé nem kérte. :D
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!