Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tennétek, ha megtudnátok, hogy az új barátotokat az ex-barátnője rendszeresen dugta felcsatolhatós műfarokkal?
Kb. a 10. szex után a lakásában, mikor teljesen kihúzza az egyik fiókot, így leesik a földre, kiborul a tartalma és véletlenül meglátjátok a felcsatolhatósat a hámjával együtt, amit nem tud kimagyarázni nektek, emiatt kénytelen bevallani mindent.
Folytatnátok vele a kapcsolatot vagy ez a dolog annyira megrémítene titeket, hogy nem tudnátok feldolgozni, és inkább szakítanátok?
Bár nálunk ez fordítva volt, de én megszerettem :)
ex barátnőmnek volt egy szép darab felcsatolhatósa és mondta hogy ő szereti dugni a pasikat :D Eleinte nagyon távol állt tőlem, de aztán nagyon megszerettem és azóta is hiányolom ezt a fajta szexet :D
Pasi vagyok. Én is vettem egyet , hogy kiprobáljuk a barátnőmmel. Egyszer kiprobáltuk és bevallom nem volt olyan nagy szám.
Aztán kiprobáltam hogy felcsatomolom magamnak és kutyában igy tudtam két lyukra játszani , igy már sokkal jobban tettszett :D
Azóta igy használjuk.
szóval csak kreativan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!