Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Este nálunk fog aludni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Este nálunk fog aludni a nővérem két barátnője. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A nővérem 20 éves, a két barátnője is akörül lehet, én pár évvel fiatalabb vagyok és hát bitang jól néz ki mindkettő. Elég jóképű srác vagyok és viszonylag izmos is, a farkam sem éppen kicsi úgyhogy arra gondoltam, hogy majd egyszer 'véletlenül' meztelenül megyek le, amikor már itt lesznek. Szerintetek? Csak ma alszanak itt, úgyhogy reggelig valamit összekéne hozni.
2018. aug. 2. 13:38
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%
Mit gondolsz, majd utána rád ugranak? :D Ha picit is van tartásuk, némi ismerkedés nélkül nem dugod meg őket...
2018. aug. 2. 14:10
 12/45 anonim ***** válasza:
91%
Inkább csak kezdeményezz beszélgetést velük, csatlakozz be az estébe, kerüljön elő a pia is, aztán úgyis nyitottak lesznek egy kis flörtre. Ez a "Melák akar nőt, ezért megmutatja a farkát" típusú csajozás nem szokott bejönni a lányoknál.
2018. aug. 2. 14:13
 13/45 anonim ***** válasza:
100%
És azon elgondolkodtál már, hogy ők egyáltalán akarnak- e tőled valamit, vagy például van barátjuk..🤔????
2018. aug. 2. 14:17
 14/45 anonim ***** válasza:
37%

10/13

A hozzád hasonló alfa meg a gyakorin kérdez . Háhá. Na ki a lúzer akkor.

Nagyfaszu izmos jóképű mert ez nagyon fontos a kérdéshez.

2018. aug. 2. 14:17
 15/45 anonim ***** válasza:
38%
Keresd meg a levett punciillatú bugyijukat, fotózd le, és mutasd meg nekünk milyen belül. Oszt ki is csaphatod a bugyiba, hátha reggelazt veszik fel újra. :)
2018. aug. 2. 14:29
 16/45 anonim ***** válasza:
98%

Elmondom... Nekem volt olyan hogy haverokkal voltunk együtt egész nap és a húgom akarta eljátszani azt, amit te.

Ki lett röhögve, ki lett beszélve és évekig emlegettük neki, mekkora gázos volt, hogy 14 évesen próbál szexi lenni. Ha ezt el akarod kerülni, legyél önmagad, és ha valaki rád akar cuppanni, egy férfit lásson benned, nem egy gáz nyomulási kísérletet.

2018. aug. 2. 14:30
 17/45 A kérdező kommentje:

#13 Barátjuk elvileg nincs, az meg hogy akarnak-e majd valamit ki fog derülni. De inkább a farokmutogatás helyett úgy fogom csinálni, ahogy a 12-es írta.

#14 Nem vagyok 'alfa', de velem egyidős csajoknál már voltak sikereim, viszont így pár évvel idősebbekre még sosem mentem rá, ezért kérdeztem a gyakorin. :D

Mindegy, aki hasznos választ írt itt vagy priviben annak köszi, a többiek meg nyugodtan oltogathatnak továbbra is. :)

2018. aug. 2. 14:46
 18/45 anonim ***** válasza:
100%
Veszelyes. Nalunk az lett belole, hogy a hugom legjobb baratnojevel egyutt eltem 3 evig, azt csunyan lett vege...
2018. aug. 2. 14:47
 19/45 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak finoman próbálkozz be náluk.....h a novered ne nyírjon ki
2018. aug. 2. 14:49
 20/45 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem is az nem rossz, ha fürdés után flangalsz alsóneműbe.

Vagy csatlakozz be hozzájuk. Hátha van valamelyiknek kedve hozzá:)

2018. aug. 2. 15:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!