Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a barátnőm dominánsabb az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátnőm dominánsabb az ciki és ezt fel is kell vállalnom az ciki nekem?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel már majd fél éve vagyunk együtt és az elejétől fogva kimutatta a dominanciáját. Pl vettünk egy mübrét (gondoltam jókat fogunk játszani vele), de idáig csak bennem volt még. Nem bánom, mert titkon élvezem, de múltkor a mamutban pofon vágott, mert megnéztem egy kirakatban egy árat amikor hívott. Elég ciki volt, mindenki előtt, ráadásul valamiért merevedésem is lett, amit pluszban nem takargathattam. Ez így nagyon ciki?

2018. aug. 2. 12:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem ciki, kell ilyen is...
2018. aug. 2. 19:27
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha ennyire nyiltan csinalja akkor nem az a kerdes hogy fel akarod-e vallalni, o kimutatja ezt a kornyezetetek fele.

Lovagkopalcaval is ki szoktal kapni?

2018. aug. 2. 19:37
 13/15 A kérdező kommentje:

9: Szerencsére ilyen dolgokat nem kell csinálnom :), a fenekét néha kinyalatja.

10: Sajnos, nem úgy tünik, mint aki hagy lehetőséget ennek a megbeszélésére.

12: Nem nincs lovaglópálca, ellenben pedzegettem neki, hogy nagyon jól esne, ha egyszer kényeztetne orálisan erre az volt a válasz, hogy majd ha a szeme láttára én kényeztetek egy férfit orálisan akkor talán majd Ő is engem. Remélem csak vicc volt:D

2018. aug. 2. 22:37
 14/15 anonim válasza:
49%

Elég ciki vagy. Lehet a csávó akit majd leszopsz jobban bánik veled. De ennyit érsz.

Ellenben én Uram is hasonlókép bánik velem. Folyton megaláz, számba köp az utcán, masztiztat a kocsiban, közben köpdös és bánt. be akar venni egy lányt, akinek a punciját meg a talpát kell nyalnom, és előtte aláz. Nem enged elélvezni most úgy néz ki hónapig, számbapisil, inkább csak a fenekem használja, sorolhatnám, de ennyitől is majdnem elélvezek. :D

2018. aug. 3. 03:29
 15/15 anonim ***** válasza:

Hogy neked mi fér még bele és mi nem, azt neked kell tudnod.

Én nem tartom helyesnek, követendőnek az efféle viselkedést nyilvános helyeken.

Sosem engedek ki a vakvilagba semmi ilyesmit, hiszen senkinek semmi köze hozzá, hogy milyen szexuális szokásaink vannak.

- Nekem is, a szolgáimnak is van egzisztenciája, karrierje, amelyet ilyesmivel nem tanacsos fűszerezni.

Minden dom felelős a szolgájáért.

A boldogságát is beleértve.

F 40 Dom

2018. aug. 3. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!