Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőm dominánsabb az ciki és ezt fel is kell vállalnom az ciki nekem?
Ha ennyire nyiltan csinalja akkor nem az a kerdes hogy fel akarod-e vallalni, o kimutatja ezt a kornyezetetek fele.
Lovagkopalcaval is ki szoktal kapni?
9: Szerencsére ilyen dolgokat nem kell csinálnom :), a fenekét néha kinyalatja.
10: Sajnos, nem úgy tünik, mint aki hagy lehetőséget ennek a megbeszélésére.
12: Nem nincs lovaglópálca, ellenben pedzegettem neki, hogy nagyon jól esne, ha egyszer kényeztetne orálisan erre az volt a válasz, hogy majd ha a szeme láttára én kényeztetek egy férfit orálisan akkor talán majd Ő is engem. Remélem csak vicc volt:D
Elég ciki vagy. Lehet a csávó akit majd leszopsz jobban bánik veled. De ennyit érsz.
Ellenben én Uram is hasonlókép bánik velem. Folyton megaláz, számba köp az utcán, masztiztat a kocsiban, közben köpdös és bánt. be akar venni egy lányt, akinek a punciját meg a talpát kell nyalnom, és előtte aláz. Nem enged elélvezni most úgy néz ki hónapig, számbapisil, inkább csak a fenekem használja, sorolhatnám, de ennyitől is majdnem elélvezek. :D
Hogy neked mi fér még bele és mi nem, azt neked kell tudnod.
Én nem tartom helyesnek, követendőnek az efféle viselkedést nyilvános helyeken.
Sosem engedek ki a vakvilagba semmi ilyesmit, hiszen senkinek semmi köze hozzá, hogy milyen szexuális szokásaink vannak.
- Nekem is, a szolgáimnak is van egzisztenciája, karrierje, amelyet ilyesmivel nem tanacsos fűszerezni.
Minden dom felelős a szolgájáért.
A boldogságát is beleértve.
F 40 Dom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!