Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőm dominánsabb az ciki és ezt fel is kell vállalnom az ciki nekem?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel már majd fél éve vagyunk együtt és az elejétől fogva kimutatta a dominanciáját. Pl vettünk egy mübrét (gondoltam jókat fogunk játszani vele), de idáig csak bennem volt még. Nem bánom, mert titkon élvezem, de múltkor a mamutban pofon vágott, mert megnéztem egy kirakatban egy árat amikor hívott. Elég ciki volt, mindenki előtt, ráadásul valamiért merevedésem is lett, amit pluszban nem takargathattam. Ez így nagyon ciki?2018. aug. 2. 12:44
1/15 anonim válasza:
Koma ez nagyon gyenge lett.
Javaslom a friss levegőt és a napfényt rövidebb ideig.
Utánna próba újra.
2/15 anonim válasza:
lehet ciki neked, ha nem tudod elviselni, hogy a hátad mögött az emberek "papucs"nak bélyegeznek..
ettől függetlenül szerintem is izgató amit leírtál, ha cikinek érzed akkor nyilván a barátnőddel kell megbeszélned, hogy ezt csak 4 fal között csináljátok, ne publikusan.
3/15 anonim válasza:
Kapta volna a másikat visszakézből. Csicska vagy te kisfiam, nem férfi
4/15 anonim válasza:
Elég ciki, ha te agy a "férfi". Velem párom ilyen, fordított helyzetben nem tudom elképzelni. Gondolkoztunk hármason, hogy olyankor beleférne, de kettesben semmiképp. ELvessztené a tekintélyét.
5/15 anonim válasza:
A kukacodat nem szokta becsmérelni, alázni?
6/15 A kérdező kommentje:
5: De szokta, azt szokta mondani, "verjed a p.csöd" néha használja a kis jelzőt is. Miért élvezem ennyire?
2018. aug. 2. 14:41
7/15 A kérdező kommentje:
4: Ő is gondolkoztunk hármason, de ez nem az én döntésem lenne. De benne lennék valószinű :(
2018. aug. 2. 14:44
9/15 anonim válasza:
És reméled rákényszerít, h végignézd ahogy megdugja a másik, akinek igazi férfi farka van, aki beleélvez a nődbe, amit utána ki kell nyalnod, esetleg szopja, majd csókolóznod kell vele, vagy kényszerít, h bekapd a pasi farkát, kinyald a fenekét. :)
10/15 anonim válasza:
Ha neked így jó, kit érdekel idegenek véleménye? Állítsatok fel egy határt, hogy olyan dolgokat ne csináljon, ami már kellemetlen neked (nyilvános megalázás pl). De amíg téged nem zavar, ne foglalkozz másokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!