Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azok az alacsony és/vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok az alacsony és/vagy sovány pasik - akik vonzó lánnyal vannak kapcsolatban - valószínűleg nagy pénisszel rendelkeznek?

Figyelt kérdés
Az egyik elsődleges szűrő szempont a nők szemében az a férfi magassága vagy az alkata. Ezért van az, hogy rengeteg alacsony és/vagy sovány pasit lehet látni egyedül társ nélkül. Ugyanakkor szoktam látni kis mélynövésű srácokat kifejezetten vonzó, szép lányokkal és nem tudom mit esznek bennük. Azon morfondíroztam, hogy tuti nagy szerszámuk van, ilyen +18 centi és azzal csavarták maguk köré a csajt, hiszen mindannyian tudjuk, hogy a farok nem látszik a nadrág alatt így a látható tulajdonságokkal (magasság, arc, alkat) hadilábon álló pasiknak nehezebb a társkeresés, de amint sikerül "prezentálni" a nadrágban rejlő extra tulajdonságot (nagy pénisz) onnantól nyert ügye van egy pasinak. Az én szerencsétlenségemre nemcsak alacsony, sovány, de kis farkam is van. Természetesen sosem volt barátnőm.

2018. aug. 1. 19:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%
Nők először az arcot nézik. Ha az nem tetszik nekik, akkor bukta van, magasságtól, testalkattól, farokmérettől függetlenül.
2018. aug. 1. 23:09
 12/15 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező, hány éves vagy, hogy ezen kattogsz?

Én is alacsony vagyok, teljesen átlagos testalkattal, farokmérettel és anyagi forrásokkal. Mégis egy gyönyörű, okos, nálam magasabb barátnővel élek együtt :) Mondjuk a kezdetek nehezek voltak a csajozás terén, és viszonylag későn lett először barátnőm, pont hasonló negatív berögződések miatt, mint neked vannak. Szóval kitartás, ne add fel! (Saját példából tudom, hogy úgy sem fogod megfogadni, és még mélyebbre húzod majd magad, de remélem minél előbb rájössz, hogy a saját életedért TE vagy a felelős.)

2018. aug. 2. 08:14
 13/15 anonim ***** válasza:
18%
Amúgy az ilyen "átlagos vagyok és mégis gyönyörű barátnőm van" dolgokat is helyén kezelném. Van egy jóképű haverom aki mindig mondja h ő "csak átlagos".. na jah csak 10-nőből 8 megnézi az utcán, meg sorban irogatnak rá a csajok, szóval attól mert ő átlagosnak mondja magát a csajok szerint simán jóképű + mindig azzal volt h átlagos farka van csak ügyes az ágyban, aztán öltözőben kiderül h olyan neki mint egy lónak akkor be is vallottam h 22 cm csak nem akart vele dicsekedni.
2018. aug. 2. 09:55
 14/15 anonim ***** válasza:
67%

13-as: Azért az ellenkezője is tapasztalható bőven. Átlagosnak mondják magukat az ocsmány pasik :D

Volt ilyennek dolgom...

A testéhez képest nagy volt a feje, kettéálltak a fogai, bilifrizurája volt persze zsíros mosatlan hajjal, ragyás volt a képe és büdös a szája..."átlagos"...

2018. aug. 2. 10:22
 15/15 anonim ***** válasza:
47%

Na idefigyelj!

Ha valaki ocsmanyul nez ki , az akkor nem is fektet meg egy bombazot, mert az egyszeruen ra se nez. Te tenyleg ennyire hulye vagy?

2018. aug. 4. 03:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!