Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok az alacsony és/vagy sovány pasik - akik vonzó lánnyal vannak kapcsolatban - valószínűleg nagy pénisszel rendelkeznek?
Kérdező, hány éves vagy, hogy ezen kattogsz?
Én is alacsony vagyok, teljesen átlagos testalkattal, farokmérettel és anyagi forrásokkal. Mégis egy gyönyörű, okos, nálam magasabb barátnővel élek együtt :) Mondjuk a kezdetek nehezek voltak a csajozás terén, és viszonylag későn lett először barátnőm, pont hasonló negatív berögződések miatt, mint neked vannak. Szóval kitartás, ne add fel! (Saját példából tudom, hogy úgy sem fogod megfogadni, és még mélyebbre húzod majd magad, de remélem minél előbb rájössz, hogy a saját életedért TE vagy a felelős.)
13-as: Azért az ellenkezője is tapasztalható bőven. Átlagosnak mondják magukat az ocsmány pasik :D
Volt ilyennek dolgom...
A testéhez képest nagy volt a feje, kettéálltak a fogai, bilifrizurája volt persze zsíros mosatlan hajjal, ragyás volt a képe és büdös a szája..."átlagos"...
Na idefigyelj!
Ha valaki ocsmanyul nez ki , az akkor nem is fektet meg egy bombazot, mert az egyszeruen ra se nez. Te tenyleg ennyire hulye vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!