Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzásgátló hatással van az orgazmusra? Többi lenn
Azt vettem észre, hogy amióta szedem a fogamzásgátlót (pár hete) nem tudok elélvezni. Előtte mindent sokkal intenzívebben éreztem, minden sokkal élvezetesebb volt. Pedig semmi sem változott. A libidóm ugyan úgy az egekben van, fel is izgulok rendesen és a szex is ugyan úgy zajlik, de az érzés ott benn nem olyan intenzív.
Köze van ehhez a fogamzásgátlónak?
Talán annyit vettem még észre, hogy kevésbé vagyok nedves, de ilyen már előfordult az előző tablettámnál.
22/N
Igen
Nekem libidomat csökkentette
Majd egyre gyakrabban nem tudtam elélvezni
Később már szárasságot okozott
Többszor volt váltás de mindnél ez volt
Így abbahagytam
24N
En egy eve szedem.
Sokkal tovabb tart mire felizgulok, szepen lassan egyre szarazabb lettem, kb mostmar csoda ha nedves vagyok, elotte meg kb a szuper erom volt olyan gyorsan ment.
Azt nem erzem, hogyha mar vegre jo uton vagyunk , mas lenne az orgazmus, de bennem is sok mindent atalakitott.
Valamit valamiert
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!