Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ciciszexről mi a vélemény?
Még nem hoztam fel egy lánynál sem, mert nem kívántam a dolgot, de mostanában igen.
Pl csomot beszeltem lanyokkal szexrol, oralis szexrol stb de a cickószex sosem jott fel, azért, mert ennyire idegenkedtek tőle vagy mert ilyen keves pasi tart rá igényt?
Legyszives irjatok kort, hogy mit gondoltok róla (pl mit szolnatok, ha a partneretek azt mondana hogy ha kicsi a melletek akkor is szeretne ott csuszkalni max nem eri korbe, es igy elmenni), es hogy kiprobaltatok-e mar. Koszi!
Jóóó. Eddig mindig én hoztam fel elsőnek, aztán a partner is rákattant. Közepesen nagyok, lehet csúszkázni, szeretem, ha közéjük dörzsölik, a kezemmel is "rásegítek", masszírozom a melleimmel és közben a számmal is kényeztethetem, persze szemkontaktussal. Engem felizgat a látvány.
21/L
Én szeretem, pasi vok.
De csakis úgy jó, ha a lány ül az ágyon, én elé térdelek és a mellei alattról szinte szemből toló kicsit felfelé.
Ez azrt jó így, mert biztos hogy mindíg közte marad, nem ugrik ki, nem kell felül megtámasztania a kezével.
Ráadásul, amit SOK NŐ NEM TUD, a farkunkak a legérzékenyebb része alul van, ahol a makk össze van nőve a fitymával. És ilyenkor a mellek között az a rész surlódik a legjobban a mellkasához a melle meg csak körbeöleli. Vagyis így tutti az elélvezés és szép a látvány, amikor a mellei fölött mindíg kibújik a makkom.
És amikor elélvezek, szépen felfelé spriccel a nyaka felé és folyik le a mellei közé :-)
Szóval ezt így kell kipróbálni, nem hanyattfektetve a csajt, úgy nem annyira jó, sem az érzés, sem a látvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!