Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ciciszexről mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ciciszexről mi a vélemény?

Figyelt kérdés

Még nem hoztam fel egy lánynál sem, mert nem kívántam a dolgot, de mostanában igen.

Pl csomot beszeltem lanyokkal szexrol, oralis szexrol stb de a cickószex sosem jott fel, azért, mert ennyire idegenkedtek tőle vagy mert ilyen keves pasi tart rá igényt?

Legyszives irjatok kort, hogy mit gondoltok róla (pl mit szolnatok, ha a partneretek azt mondana hogy ha kicsi a melletek akkor is szeretne ott csuszkalni max nem eri korbe, es igy elmenni), es hogy kiprobaltatok-e mar. Koszi!

2018. júl. 31. 16:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
72%
Én imádom férfiként, az a csaj aki szintén szereti írjon privit!
2018. júl. 31. 20:01
 12/18 anonim ***** válasza:
83%
Mi is csináltuk már a párommal, de annyira nem volt nagy durranás, közepes a mellméretem, így volt is hova pakolnia.
2018. júl. 31. 22:48
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nincs hozzá elég nagy mellem. Még ha azt is mondja, hogy nem baj, akkor is rosszul érezném magam, hogy nem elég nagy ehhez.
2018. júl. 31. 23:00
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kicsi hozzá a mellem. Ha nagyobb lenne biztos szeretném.
2018. júl. 31. 23:54
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem :) 36N
2018. aug. 1. 04:20
 16/18 A kérdező kommentje:
Tehat akkor szinte minden no kivancsi ra es kiprobalna, max nem tetszik neki.
2018. aug. 1. 08:40
 17/18 anonim ***** válasza:
75%

Jóóó. Eddig mindig én hoztam fel elsőnek, aztán a partner is rákattant. Közepesen nagyok, lehet csúszkázni, szeretem, ha közéjük dörzsölik, a kezemmel is "rásegítek", masszírozom a melleimmel és közben a számmal is kényeztethetem, persze szemkontaktussal. Engem felizgat a látvány.

21/L

2018. aug. 1. 16:32
 18/18 anonim ***** válasza:

Én szeretem, pasi vok.

De csakis úgy jó, ha a lány ül az ágyon, én elé térdelek és a mellei alattról szinte szemből toló kicsit felfelé.

Ez azrt jó így, mert biztos hogy mindíg közte marad, nem ugrik ki, nem kell felül megtámasztania a kezével.

Ráadásul, amit SOK NŐ NEM TUD, a farkunkak a legérzékenyebb része alul van, ahol a makk össze van nőve a fitymával. És ilyenkor a mellek között az a rész surlódik a legjobban a mellkasához a melle meg csak körbeöleli. Vagyis így tutti az elélvezés és szép a látvány, amikor a mellei fölött mindíg kibújik a makkom.

És amikor elélvezek, szépen felfelé spriccel a nyaka felé és folyik le a mellei közé :-)

Szóval ezt így kell kipróbálni, nem hanyattfektetve a csajt, úgy nem annyira jó, sem az érzés, sem a látvány.

2018. aug. 2. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!