Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ciciszexről mi a vélemény?
Még nem hoztam fel egy lánynál sem, mert nem kívántam a dolgot, de mostanában igen.
Pl csomot beszeltem lanyokkal szexrol, oralis szexrol stb de a cickószex sosem jott fel, azért, mert ennyire idegenkedtek tőle vagy mert ilyen keves pasi tart rá igényt?
Legyszives irjatok kort, hogy mit gondoltok róla (pl mit szolnatok, ha a partneretek azt mondana hogy ha kicsi a melletek akkor is szeretne ott csuszkalni max nem eri korbe, es igy elmenni), es hogy kiprobaltatok-e mar. Koszi!
Terhesen imádtam
Még mini orgazmusom is lett tőle
Ha nem akkora lenne a mellem, mint egy szúnyogcsípés, akkor szívesen csinálnám. Nem tudom elképzelni, hogy élvezné ennyire kicsikkel.. De ha ennek ellenére ki akarná próbálni és valamilyen csoda folytán jó lenne neki, tőlem nyugodtan csinálhatnánk gyakran. Szerintem nem akkora dolog, nem tartom furának, talán egy kicsit még izgat is.
20.
Én mindig hagyom a pasimnak amikor akarja csinálni de csak mert izgat ha neki jó.
23 L
Én próbáltam, de nem találtam elég izgatónak. Nem tudom mi a jó ebben.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!