Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ciciszexről mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ciciszexről mi a vélemény?

Figyelt kérdés

Még nem hoztam fel egy lánynál sem, mert nem kívántam a dolgot, de mostanában igen.

Pl csomot beszeltem lanyokkal szexrol, oralis szexrol stb de a cickószex sosem jott fel, azért, mert ennyire idegenkedtek tőle vagy mert ilyen keves pasi tart rá igényt?

Legyszives irjatok kort, hogy mit gondoltok róla (pl mit szolnatok, ha a partneretek azt mondana hogy ha kicsi a melletek akkor is szeretne ott csuszkalni max nem eri korbe, es igy elmenni), es hogy kiprobaltatok-e mar. Koszi!

2018. júl. 31. 16:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
82%

Terhesen imádtam

Még mini orgazmusom is lett tőle

2018. júl. 31. 16:11
 2/18 anonim ***** válasza:
87%

Ha nem akkora lenne a mellem, mint egy szúnyogcsípés, akkor szívesen csinálnám. Nem tudom elképzelni, hogy élvezné ennyire kicsikkel.. De ha ennek ellenére ki akarná próbálni és valamilyen csoda folytán jó lenne neki, tőlem nyugodtan csinálhatnánk gyakran. Szerintem nem akkora dolog, nem tartom furának, talán egy kicsit még izgat is.

20.

2018. júl. 31. 16:22
 3/18 anonim ***** válasza:
79%
Semmi élvezetes nincs benne, amúgy sem túl érzékenyek a melleim, igy pár tapi után jobb ha lejjebb megy a pasi. :)
2018. júl. 31. 16:24
 4/18 anonim ***** válasza:
74%

Én mindig hagyom a pasimnak amikor akarja csinálni de csak mert izgat ha neki jó.

23 L

2018. júl. 31. 16:28
 5/18 anonim ***** válasza:
78%

Én próbáltam, de nem találtam elég izgatónak. Nem tudom mi a jó ebben.

24/N

2018. júl. 31. 16:29
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretem
2018. júl. 31. 16:30
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szeretem
2018. júl. 31. 16:37
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Kicsi a mellem hozza:)
2018. júl. 31. 16:52
 9/18 A kérdező kommentje:
Es ha azt mondja h igy is akarja hogy kicsi a melled hozza? Csak mert en pasikent ugy gondolom hogy ebben nem az a muri hogy kirbeeri hanem az hogy odaer es akarmilyen modon "hozzadorzsoljuk" :D szoval engem pl az a gondolat izgat hogy egy no mellehez erintsem
2018. júl. 31. 17:02
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Volt már lány aki kérte tőlem, neki elég méretesek voltak, az tetszett, kellemes volt. Neki a látvány miatt tetszett.
2018. júl. 31. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!