Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero szemmel: ha a bonobók közössége szexuálisan nyitott, , , szabad" nemi életet élnek és ez természetes akkor a civilizált társadalom miért nem?
Mindjárt jön a tucat komment, hogy "mert mi fejlettek vagyunk". De ha nem haragszanak akik erre fognak asszociálni, engem nem ez érdekel, mivel szerintem nem kizáró ok, sőt, alap indoka lehetne. Tudniillik, a leszbikusság, sőt a homoszexuálitás, az intenzív változatos szex (elvileg) közeli rokonaink körében evidens tényező. A legtöbbet felhozott vád bizonyos szexuális formákkal szemben, hogy "természetellenes" vagy nem természetszerű ha így jobb, hiszen magához a szaporodáshoz nincs köze. Na de! Ha a természetben is előforduló jelenség, ráadásul nem is a legfejletlenebb faj köreiben akkor nem is annyira természetellenes?
Nem titok, egy korábbi kérdés ihlette a kérdésemet. Gondolkoztatok már ezen? Miért akkora tabu, az ehhez hasonló értelmes rovatokon kívül a társadalmunkban a szexualitás mint téma?
21, tudtommal a nőstények a csoporton belüli feszültségek oldásának céljából is felajánlkoznak a hímeknek. legalábbis az egyik szexuálpszichológiai tankönyvben ezt tanultam.
az élvezetőről valóban nem írtak.
azonban van olyan állatfaj ami képes "mikroorgazmusra"
Kutyáknál is mindegy hogy melyik tömi meg épp a szukát, csak felérje.
Lovak is megrakják a szamarat, de az öszvér már nem termékeny.
Nálunk miért nem így van? Minek ez a komolyság.
Reggel a főnök miért nem tol seggbe mindenkit, hogy jelezze a dominanciát a falkában.
Tehát attól lesz változatos a szex ha mindenki csinálja mindenkivel. Holnap nőt pakolok, utána férfit, utána valaki engem.... Aha oké.
De innentől elfogadjuk, mert a bonobók is csinálják.
Egyébként a szex a szaporodásról szól állatoknál, vagy mutass egy fajt ahol a kirántom ha élvezek módszert alkalmazzák.
Az a válaszadó, aki állatokkal foglalkozik, mégsincs tisztában azzal, hogy az nőstények többsége élvezi a szexet, orgazmusuk is van, hagyja ott a szakmáját.
A bonobók főleg, ugyanis matriarchális közösség, a bonobóknál a hímek fizetnek szexel a nőstényeknek, ha ételhez akarnak jutni.
# 30
Te vagy a hülye. Szövegértés?
A hím prázik élelem miatt a nővel, mivel a nőstényeknél van a kaja. Ha a nőstények nem élveznék a szexet, akkor ez nem alakult volna ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!