Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szexelünk?
Külföldön élünk a párommal, váltjuk egymást a munkában. Nem találkozunk sokat, ha találkozunk is, csak annyira, hogy együtt alszunk. Igénylem a szexet, akár napi többször is.
3 hétig nem szexeltünk, mert nem úgy jött ki a lépés, behavazódtam a munkában stb.
Aztán hazalátogattunk, órákon keresztül szexeltünk, hajnalban elmentünk gumiért, szexeltünk az autóban stb.
Visszajöttünk, szóltam neki a boltban, hogy nézzen gumit, mert nincs. 12 darabosat vett le, aztán megszólalt, hogy minek vettünk, úgysem fog elfogyni. Közöltem, hogy még aznap este elhasználjuk. Végül kettőt használtunk el, mert ő fáradt. Másnap este rámásztam, nagynehezen beadta a derekát és szexeltünk. Tegnap este viszont elutasított, arra hivatkozva, hogy nagyon bevacsorázott, fáradt és nincs kedve. Én ezen picit felrobbantam, hisztiztem. Menstruáció előtt sokkal jobban kívánom és ezt tudja is, mégis elutasít.
Önző vagyok?
Nem kíván eléggé?
Túl sokat akarok?
Elindult a lejtőn a kapcsolat?
Hogyan tüzeljem fel ilyenkor?
Nem engedi, hogy simogassam, hogy tapizzam...
22/N
Azert napi 5-6-7-8 menet nalam is atesne a metan, barmennyi maradt ki.
A masik: minaz hogy behavazodtam, nem volt szex harom hetig. Kifogasnak tunik. Kint van titkos pasid?
#2 munka időn kìvül is a munka miatt kellett járkálnom és intézkednem, mire ő hazaért, volt, hogy én már aludtam. De az is megesett, hogy mire én végeztem, addigra ő aludt. Vagy elment a haverokkal iszogatni vagy én a barátnőkkel. Tesóm kisfiára vigyáztam.
Nincs titkos pasi, együtt élünk külföldön.
#4 van meghittség és összebújás a kapcsolatunkban, nem szeretkezünk orrbaszájba, de ilyenkor pár napig szükségem van a szexre naponta.
Nyílván nem gondoltam komolyan, hogy mind a 12 gumit elhasználjuk, rosszul esett, hogy aztmondta úgysem fogy el, holott mindig ő utasítja el a szexet. Én inkább alszom meló előtt csak 3 órát, de szexeljünk, ő pedig nem.
Minden 3. nap közös programot csinálunk, vagy együtt főzünk, beszélgetünk, szeretgetjük egymást, összebújúnk, de én igénylem a szexet.
Szóval egyszer nem akart megtömni, mert fél hogy befosikál,erre te már kombinálsz.
Lol. Egy éjszaka alatt tizenkettő mi? Aha. Hát ti sem az eszetekért vagytok kint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!