Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy ha szexelünk, úgy érzem, hogy nem elég? Mindig olyan érzés, hiába megyek el, mintha csak egyre jobban vágynék rá, egyre jobb és jonn érzés lenne.
Hiába megyek el többször is, akkor is ugyan így érzek. Aztán vége és seperc alatt elalszok, de addig nem érzem, hogy fáradt vagyok, cssk azt, hogy kell még.
Lány vagyok. Kezdek aggódni, hogy valami baj/betegség kezdete.
Főnyeremény vagy, ilyenről álmodnak a fiúk! Itt gyakran megy a duma a sokórás dugásokról, de az igazi az , amiről írsz: néhány percenként elélvezel, félóra elég.
Baj? Betegség?! Jaj, dehogy! A fiúd igazi férfinak érezheti magát veled.
Nekem is ilyen a nőm, nem tudnám elhagyni...
Ugyanígy vagyok én is.
Sosem elég.
Kérdezni is szokta a párom, hogy nem volt elég?
Én úgygondolom, hogy nem maga a szex, hanem a szex közben felszabaduló dolgok hozzák meg az érzetet.
22/N
Boldog lehet a párod, hogy ennyire igényled a szexet. Ez nem baj - sőt! :)
Egy dolgot tehetsz, elégítsd ki a vágyaid. A legrosszabb, ha elfojtod, vagy szégyenkezel emiatt.
Csináljátok, amíg mindketten örömötöket lelitek benn - erre való a szex :)
Ha nem elég, akkor próbáljátok kicsit elnyújtani - legyen egy-egy menet 15-20 perc, vagy akár fél óra... és így tovább. Ne engedjen elmenni a pasid, és bírja ki ő is - egy csomó tapasztalatot szereztek majd így ;) Ez a legjobb út a tantrikus szexhez.
Minél jobban felhúz és elnyújtja az élvezéshez vezető utat, annál mélyebb és tartósabb kielégülés lesz a jutalmatok!
Ha ez sem elég, akkor swinger klubot tudok ajánlani, ahol többen el tudnak intézni ;) Ehhez egy nagyon stabil kapcsolat és nagyfokú bizalom kell mindkettőtök részéről.
Tapasztalatból mondom, hogy ez nem baj! Sőt, élvezzétek ki, hogy ennyire felszabadultak vagytok.
F40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!