Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Ha folyton azt bizonyg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ha folyton azt bizonygatjátok, hogy nem számít a méret (és a nagy általában fáj is), akkor ezeket a kommenteket nem érzitek ellentmondásosnak?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Innen idéznék párat:

"Szerintem tökéletes. Az én pasimé is ekkora kb."

"Na szóval semmi okod panaszra, nagyon jó méret! :)"

"Tökéletes.

/L"

Egy trollkomment kivételével mindegyik elismerő és vágyakozóan pozitív hangvételű az illető 18/5-ös dákójával kapcsolatban. A péniszméretes kérdések csak úgy hemzsegnek itt az oldalon és állandóan leírjátok mindegyiknél, hogy:

"16 felett sokszor fáj"

"páromé 14 cm és nagyon jó"

"felesleges parázni a méreten, ha egy női ujjal is lehet orgazmust okozni"

Viszont megfigyeltem, hogy van azért egy-egy elszórt kérdés - mint pl. a fentebb linkelt kérdés - ahol elég szépen kilóg a lóláb.

Ti ugyanazok a kommentelők vagytok, akik ezeket írták?

2018. júl. 29. 20:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Jóvan Jani, nincs itt ellentmondás hidd el. Akinek tényleg 18van meg akit tényleg 18assal tömnek, az tudja miről van szó. Többi csak troll mese. Még egy nő nem volt akinek ne lett volna olyan póz ahol sikít a 18as dörrentőtől.
2018. júl. 29. 23:39
 12/14 anonim ***** válasza:
Jaaj nehogy már elhiggyed hogy akkora van neki!
2018. júl. 30. 13:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Az utóbbi pár évben kb 30 nővel voltam hosszabb rövidebb ideig. Nekem elég nagy, 20/4,5. Vizuálisan minden nőnek tetszett, izgatta őket. Páran konkrétam megjegyezték hogy hülyeség hogy a méret nem számít, nagyon is számít.

Nagyon élvezték és örültek annak hogy ilyen.

1 nő volt aki az első aktus után azt mondta hogy neki túl nagy és nem lesz több szex. Fe aztán mégis lett sőt már több mint 2 éve együtt vagyunk. Hozzászokott.

Szóval igen, fontos a méret de ez is csak egy tényező a többi között, van még legalább 10-20 ami uyganilyen fontos nekik.

2018. aug. 1. 01:29
 14/14 anonim ***** válasza:

Tevedesben elsz

Ok itt rendben lejott h mo vagyok

De rengeteg kerdesnal a lanyok irnak ram h biztos jo pasi lehetek :-D

Szal nem olyan biztos h kiderul.

2018. aug. 3. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!