Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ha folyton azt bizonygatjátok, hogy nem számít a méret (és a nagy általában fáj is), akkor ezeket a kommenteket nem érzitek ellentmondásosnak?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Innen idéznék párat:
"Szerintem tökéletes. Az én pasimé is ekkora kb."
"Na szóval semmi okod panaszra, nagyon jó méret! :)"
"Tökéletes.
/L"
Egy trollkomment kivételével mindegyik elismerő és vágyakozóan pozitív hangvételű az illető 18/5-ös dákójával kapcsolatban. A péniszméretes kérdések csak úgy hemzsegnek itt az oldalon és állandóan leírjátok mindegyiknél, hogy:
"16 felett sokszor fáj"
"páromé 14 cm és nagyon jó"
"felesleges parázni a méreten, ha egy női ujjal is lehet orgazmust okozni"
Viszont megfigyeltem, hogy van azért egy-egy elszórt kérdés - mint pl. a fentebb linkelt kérdés - ahol elég szépen kilóg a lóláb.
Ti ugyanazok a kommentelők vagytok, akik ezeket írták?
Az utóbbi pár évben kb 30 nővel voltam hosszabb rövidebb ideig. Nekem elég nagy, 20/4,5. Vizuálisan minden nőnek tetszett, izgatta őket. Páran konkrétam megjegyezték hogy hülyeség hogy a méret nem számít, nagyon is számít.
Nagyon élvezték és örültek annak hogy ilyen.
1 nő volt aki az első aktus után azt mondta hogy neki túl nagy és nem lesz több szex. Fe aztán mégis lett sőt már több mint 2 éve együtt vagyunk. Hozzászokott.
Szóval igen, fontos a méret de ez is csak egy tényező a többi között, van még legalább 10-20 ami uyganilyen fontos nekik.
Tevedesben elsz
Ok itt rendben lejott h mo vagyok
De rengeteg kerdesnal a lanyok irnak ram h biztos jo pasi lehetek :-D
Szal nem olyan biztos h kiderul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!