Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy pasi félhet a szextől?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasi félhet a szextől?

Figyelt kérdés

Van egy huszonéves szűz férfi. Szexkapcsolatot akart, de sosem mert talizni mindig kifogásokat keresett, általában a munkát.

Ez nekem annyira lerombolta az önbizalmam, hogy egyszerűen nem tudm elfogadni, hogy nem... szóval értitek :D

Pedig napi szinten beszélünk, dicsérget. De a többire csak azt írja, hgy mindennek eljön az ideje és majd letudja a tartozását...

2018. júl. 29. 20:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
52%
Képet küldött magáról? Lehet hogy nem az akinek mondja magát.
2018. júl. 29. 20:52
 2/14 A kérdező kommentje:
Ismerem
2018. júl. 29. 20:53
 3/14 anonim ***** válasza:

Inkább az ismeretlen dolgoktól fel. Ebben az esetben a szextől.

Mondjuk az is fura, hogy valaki szexkapcsolatot akar mikor azt se tudja mi az.

2018. júl. 29. 20:54
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Hívd át magadhoz valamilyen indokkal és mász rá. Csókolózz vele a kezed közben meg kalandozhat.
2018. júl. 29. 20:56
 5/14 anonim ***** válasza:
Igen
2018. júl. 29. 20:56
 6/14 A kérdező kommentje:
Azt mondta már vagy 5 csajjal volt köztük petting.
2018. júl. 29. 20:57
 7/14 anonim ***** válasza:
Mondani bármit lehet.
2018. júl. 29. 20:58
 8/14 anonim ***** válasza:
Mondjuk az elég fura hogy mindenkivel csak petting volt. Ez elég kamu szagú.
2018. júl. 29. 21:03
 9/14 anonim ***** válasza:
Én se baszakodtam 25 évesen még de bevallom őszintén olyan kényelmes ember mint én kevés van heverek kanapéról kanapéra engem csak egy hedonista életvidám lány tudna életre kelteni de egy ilyen lány lúzernak néz amiért nem csinálok semmit
2018. júl. 29. 21:12
 10/14 anonim ***** válasza:
régen én is egy picit féltem a szextől.nem vagyok egy tipikusan jó pasi ezér nem is volt sok nőm.Viszont teljesiteni nekem is kell!Én ezen ugy lendultem át,hogy sokat jártam privátba lányokhoz.Most már akció előtt nincs bennem a félek érzés:)
2018. júl. 29. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!