Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bűn a másik szemében ha egy nő jól orálozik?
Mindig leszólnak ha elmondom hogy élvezettel csinálom. De ha egyszer nekem így jó? Meghogy több pénisz volt a számban mint kilincs a kezemben.
30+ N
Nem privát áradat reményében írtam ki a kérdést. Véleményekre voltam kíváncsi. Ha tudni akarod, nem magamtól kezdem el kurtolni hogy szeretek oralozni. Beszélgetések alkalmával mikor felmerül a téma miért ne említhetném meg. Játsszam inkább a prűd fapuncit? Hát nem fogom....
Ha annak mondod el, akinek akarod, akkor meg miért vagy meglepődve, hogy ilyen reakciókat kapsz? Valószínűleg nem azzal van a bajuk, hogy szereted csinálni, hanem inkább azzal, hogy kikürtölöd a világba és hogy őszinte legyek, azért az sem vet rád jó fényt, hogy több f..sz volt a szádban, mint kilincs a kezedben. Nos, hogy őszinte legyek, szerintem az ingen csak r..b..ancos hozzáállásoddal van bajuk, pontosabban azzal, hogy ezzel felvágsz és mindenkinek mondogatod, nem azzal, hogy szereted csinálni.
És nem baj, komolyan, hogy szereted csinálni, én is így vagyok vele és az ágyban, a 4 fal között én is r...ba.c vagyok, csak annak ott a helye és nem viselkedem olyan helyen és olyan társaságban úgy, ahol nem kéne.
Tisztában vagyok vele, hogy jó vagyok, de azért köszi a megerősítést. :)
Viszont fogadj el egy jó tanácsot és bizonyos dolgokat magadról csak bizonyos személyek előtt árulj el, mert nem mindenki kíváncsi rá és nem mindenkinek olyan célzattal jön le, mint amilyen célzattal esetleg te szántad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!