Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért bűn a másik szemében ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bűn a másik szemében ha egy nő jól orálozik?

Figyelt kérdés

Mindig leszólnak ha elmondom hogy élvezettel csinálom. De ha egyszer nekem így jó? Meghogy több pénisz volt a számban mint kilincs a kezemben.

30+ N

2018. júl. 29. 12:32
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Nem privát áradat reményében írtam ki a kérdést. Véleményekre voltam kíváncsi. Ha tudni akarod, nem magamtól kezdem el kurtolni hogy szeretek oralozni. Beszélgetések alkalmával mikor felmerül a téma miért ne említhetném meg. Játsszam inkább a prűd fapuncit? Hát nem fogom....

2018. júl. 29. 12:57
 12/21 anonim ***** válasza:
Én is imádom csinálni a páromnak pláne mert felizgat ahogy erzem hogy tetszik neki, de sokszor szoktam élvezésig kényeztetni mert jól esik :) 25N
2018. júl. 29. 13:39
 13/21 anonim ***** válasza:
Én is szeretem csinálni és a visszajelzések szerint jól is csinálom, a különbség kettőnk között, hogy én ezt nem kötöm mások orrára. Ez az én privát szférám része, amiről nem beszélek csak úgy akárkivel, neked is ezt javaslom, hogy tarts meg magadnak, illetve annak a személynek, akinek csinálod és nem kell mindenkinek elmesélned bemutatkozást követően...Vagy ha társkeresés címén írtad ki a kérdést, akkor rossz helyen jársz.:)
2018. júl. 29. 14:04
 14/21 A kérdező kommentje:
Nem keresek társat. Nem válaszolok privátra sem. Annak mondom el akinek akarom. Nem hat meg a negatív vélemény.
2018. júl. 29. 15:09
 15/21 mikeXxX ***** válasza:
Szerencsére egyre több ilyen nő van én meg élvezettel nyalok 😁 ! 39f
2018. júl. 29. 15:34
 16/21 anonim ***** válasza:

Ha annak mondod el, akinek akarod, akkor meg miért vagy meglepődve, hogy ilyen reakciókat kapsz? Valószínűleg nem azzal van a bajuk, hogy szereted csinálni, hanem inkább azzal, hogy kikürtölöd a világba és hogy őszinte legyek, azért az sem vet rád jó fényt, hogy több f..sz volt a szádban, mint kilincs a kezedben. Nos, hogy őszinte legyek, szerintem az ingen csak r..b..ancos hozzáállásoddal van bajuk, pontosabban azzal, hogy ezzel felvágsz és mindenkinek mondogatod, nem azzal, hogy szereted csinálni.

És nem baj, komolyan, hogy szereted csinálni, én is így vagyok vele és az ágyban, a 4 fal között én is r...ba.c vagyok, csak annak ott a helye és nem viselkedem olyan helyen és olyan társaságban úgy, ahol nem kéne.

2018. júl. 29. 17:57
 17/21 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem mondtam, hogy r.b.ncos a viselkedésem mások szerint. Ez csak egy elsütött válasz volt beszélgetés közben. De ne idegeskedj, te is lehetsz ilyen jo benne mint én....
2018. júl. 29. 18:35
 18/21 anonim ***** válasza:

Tisztában vagyok vele, hogy jó vagyok, de azért köszi a megerősítést. :)

Viszont fogadj el egy jó tanácsot és bizonyos dolgokat magadról csak bizonyos személyek előtt árulj el, mert nem mindenki kíváncsi rá és nem mindenkinek olyan célzattal jön le, mint amilyen célzattal esetleg te szántad...

2018. júl. 30. 17:51
 19/21 A kérdező kommentje:
Kösz a tanácsot de mindenki azt gondol amit akar. Nagyban teszek rá 😆
2018. júl. 30. 19:56
 20/21 anonim ***** válasza:
Akkor miért írtál ki róla kérdést, ha neked elviekben tök mindegy? :)
2018. júl. 31. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!