Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ellehet nyomni a szexuális vágyat?
Szeretném elnyomni magamban, de még nem sikerült. A libidóm amúgy sem valami nagy. Ezért gondoltam, hogy inkább elnyomnám magamban.
30+ N
nekem meg a heti 2 elegendő max 3. 25 évesen. A munkám után ami szellemileg fáraszt le, semmi kedvem nincs szeretkezni a barátnőmmel. hála égnek a barátnőm is ilyen.:D
Elnyomni szerintem egy ilyen természetes erős vágyat nem hiszem hogy lehet, főleg nem hosszútávon. A hormonok nem engedik.
#14! Nem kajáltam be! Akkor ez általános volt!
De még most sincs okom panaszra!
talán könnyebb lenne.
igen,mert úgy is baj van a pasikkal
A szex természetes.
Volt egy kolléganőm, ő úgy gondolta csak házasság után van szex. Kicsit megdöbbentem mikor kiderült, hogy 30 éves, mert vagy 42-nek nézett ki. Most 37-38, házas. Látszik rajta, hogy kap rendesen. Most olyan 32-33 nézz ki, és minden képen fülig ér a szája.
Ha elnyomod a vágyat, egy-két év múlva meg fog látszódni rajtad. Sőt, nálatok a hormon háztartás is felborulhat.
Ha nincs kivel élőben csinálni, akkor vegyél egy segédeszközt. Jobban alszol, és jobban tudsz figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!