Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szexuális életben melyik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexuális életben melyik nemhez jobb tartozni?

Figyelt kérdés
A nők vagy a férfiak vannak előnyben szerintetek?
2018. júl. 25. 19:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem nőknek jobb.

Férfiként 30 évesen nyílik csak meg a kapu nagy pénztárcával. Nőként meg elég egy jó fenék 20 évesen.

2018. júl. 25. 19:20
 2/14 anonim ***** válasza:
61%

Miért? Most akarod eldönteni, melyik csapatot erősítsd?

Mindkét oldalnak vannak pozitív és negatív előjelű dolgai.

2018. júl. 25. 19:20
 3/14 anonim ***** válasza:
69%

Ha azt nézed akkor egy nő bármikor szerezhet magának Pasit Ingyen!

Viszont egy pasi ha jó kisugárzása van akkor meg igen csak szabad életet élhet

Pl ha kapcsolatban van már gyerek

De úgy gondolják h együtt nem megy akkor Apuka fogja cuccait tovább lép

Könnyen ismerkedhet

De az a nő akivel a gyerek maradt hátrányban van

Hisz a legtöbb hím nem nevelné más kölkét

Plusz ott a bélyeg “felcsinálták azt léptek”

Egy nőnek hátrány és szégyen ha így marad egyedül hogy gyerek után le lép a pasi !!!

Szóval nőként addig tudsz viszonylag jól boldogúlni partner keresès terén amig nincs gyermeked! Mert egyedülálló anyáknak baromi nehéz ezt ki alakítani

24N

2018. júl. 25. 19:26
 4/14 anonim ***** válasza:
33%
Ha szexről van szó, egyértelműen könnyebb egy nőnek. Jellemzően 24 órán belül talál partnert, de ha szarul néz ki, akkor sem kell sokat keresgélnie. Férfiként sokkal nehezebb, ez a sok rinya kérdésből is látszik.
2018. júl. 25. 19:26
 5/14 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem fiúknak jobb. Könnyebb a szexet élvezni. Én évekig küzdőttem az első orgazmusomért... néha irigylem a pasikat, hogy szex nekik könnyű.
2018. júl. 25. 20:00
 6/14 anonim ***** válasza:

# 5

Cserébe a nőknek kétféleképpen lehet orgazmusuk.

2018. júl. 25. 21:24
 7/14 anonim ***** válasza:
A nőknek jobb, akkor fognak puncit amikor akarnak.
2018. júl. 25. 22:10
 8/14 anonim ***** válasza:
Nőkhöz. Nem csak kétféle orgazmus, de hosszabb és intenzívebb. A cicik fix erogén zónák. Könnyebb észrevétlenül maszturbálni, és változatosabban lehet mint férfiként. Nem minden esetben kened össze magad utána. Mindig megfoghatsz egy női mellet.
2018. júl. 25. 23:07
 9/14 anonim ***** válasza:

Egy nőt a szexben sokkal több különbfélébb képpen lehet kényeztetni, izgatni, cserébe tanulni kell az orgazmust és van az a havi egy hetes szenvedés.

Egy férfinak sokkal könnyebb élveznie a szexet, szinte mindig van orgazmusa, cserébe (állatlában) nehezebben talál párt.

2018. júl. 26. 00:13
 10/14 anonim ***** válasza:
A nőknek sem kell tanulnia az orgazmust és nem kínszenvedés orgazmus nélkül se a szex. Illetve nem értem, ezt a "bármikor megfoghatnak egy mellet" érvet, miért izgulnának a nők mellekre? Ennyire nem megy a nézőpontváltás?
2018. júl. 26. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!