Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő egy rossz ember?
10-es!
Ribi: sok pasival szexel
nimfo: szexmániás
A kérdező azt írta, a barátnője nagyon sok pasival feküdt le, te meg erre ezt írtad:
" barátnőd hozzám képest még szűz"
magyarul te még többel, és erre büszke is vagy. És nem attól vagy ribi mert szereted a szexet. Lehetsz te úgy is nimfó, hogy viszonylag kevés partnered volt, és azzal a kevéssel szexeltél nagyon sokat. Igen akkor nimfó lennél. De gy te csak simán ribi vagy.
#11,
a meghatározásod nem pontos. Ezt akartad írni:
ribi: sok férfival szexel, kivéve velem.
"a meghatározásod nem pontos. Ezt akartad írni:
ribi: sok férfival szexel, kivéve velem."
Nah egy újabb ribi aki azzal mentegeti magát hogy ő csak simán nimfó!
Kedves #11
Mérhetetlenül ostoba vagy.
A ribi pénzért szexel.
A nimfomán kényszert érez rá, egyfajta betegség.
Ha nem tudsz valamit, legalább ne pofázz.
15-ös!
"Mérhetetlenül ostoba vagy.
A ribi pénzért szexel.
A nimfomán kényszert érez rá, egyfajta betegség.
Ha nem tudsz valamit, legalább ne pofázz."
Te vagy nagyon ostoba. Eddig csak sejtettem, de most már biztosan tudom! :D Nah akkor tegyük helyre a dolgokat:
"A ribi pénzért szexel."
Téves. Akiről te beszélsz az a prostituált.
"A nimfomán kényszert érez rá, egyfajta betegség."
Igen, egy kényszer, szexmánia. Hivatalos meghatározása ez: Kórosan felfokozott szexuális késztetés nők esetében. Magyarul fokozottabban kívánja a szexet, viszont ehhez nem kell folyamatosan cserélgetni a partnereket. Egy nimfomán élhet több éve tartó boldog párkapcsolatban.
Ribi: ingyen szexel, és gyakran váltogatja a partnereit. Nah ez vagy te! :D
A nimfománia kényszerbetegség, okoska.
Nyugodtan látogass el egy szexuálpszichológushoz, és beszélgess vele a témában.
Egy nimfomán nem képes párkapcsolatban élni.
Őszintén sajnálom, hogy ennyire sötét vagy, és még hirdeted is.
Szerintem nyugodtan barátkozz vele. Rossz ember akkor lesz valaki, ha másoknak ár a cselekedeteivel. Nekem vannak olyan barátnőim, akik 17 évesen szexeltek már 10-15 emberrel, olyan is van, aki most 23 éves, kb. már 40 pasinál jár. Mégis a legjobb barátnőim. Olyan barátnőm is van, aki megcsalta már a barátját. Nyilván nem támogatom, kap is fejcsóválást tőlem, de nem az én dolgom, és nem hat ki a barátságunkra sem.
Egyébként, r.bancozós kérdező: remélem a kedves férfitársaidat is ler.bancozod, ugyanis úgy vettem észre, a dicsekvés és a minden héttel mással hálás inkább nálatok
jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!