Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ő egy rossz ember?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő egy rossz ember?

Figyelt kérdés
Nagyon jóba lettem az egyik osztálytársammal a nyár folyamán. Mindketten 18 évesek vagyunk és lányok, most már szinte legjobb barátnők. Viszont elmondta nekem hogy 19 fiúval szexelt. (17el feküdt le, 2-t "csak" leszopott ahogy ő mondta). Én azóta valahogy nem tudom túltenni magam ezen, tudom hogy nem az én dolgom de akkor is rossz érzést kelt bennem hogy ő ezt tette. Szerintetek rossz ember? Ti barátkoznátok vele?
2018. júl. 28. 16:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
18%

10-es!

Ribi: sok pasival szexel

nimfo: szexmániás

A kérdező azt írta, a barátnője nagyon sok pasival feküdt le, te meg erre ezt írtad:

" barátnőd hozzám képest még szűz"

magyarul te még többel, és erre büszke is vagy. És nem attól vagy ribi mert szereted a szexet. Lehetsz te úgy is nimfó, hogy viszonylag kevés partnered volt, és azzal a kevéssel szexeltél nagyon sokat. Igen akkor nimfó lennél. De gy te csak simán ribi vagy.

2018. júl. 28. 17:48
 12/20 anonim ***** válasza:
94%
20 evesen en tobb pasival szexeltem ferfikent, meg tobb novel is😂 nincs ezzel baj
2018. júl. 28. 17:51
 13/20 anonim ***** válasza:
83%

#11,

a meghatározásod nem pontos. Ezt akartad írni:

ribi: sok férfival szexel, kivéve velem.

2018. júl. 28. 18:00
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

"a meghatározásod nem pontos. Ezt akartad írni:

ribi: sok férfival szexel, kivéve velem."

Nah egy újabb ribi aki azzal mentegeti magát hogy ő csak simán nimfó!

2018. júl. 28. 18:29
 15/20 anonim ***** válasza:
60%

Kedves #11

Mérhetetlenül ostoba vagy.

A ribi pénzért szexel.

A nimfomán kényszert érez rá, egyfajta betegség.

Ha nem tudsz valamit, legalább ne pofázz.

2018. júl. 28. 19:39
 16/20 anonim ***** válasza:

15-ös!

"Mérhetetlenül ostoba vagy.

A ribi pénzért szexel.

A nimfomán kényszert érez rá, egyfajta betegség.

Ha nem tudsz valamit, legalább ne pofázz."

Te vagy nagyon ostoba. Eddig csak sejtettem, de most már biztosan tudom! :D Nah akkor tegyük helyre a dolgokat:

"A ribi pénzért szexel."

Téves. Akiről te beszélsz az a prostituált.

"A nimfomán kényszert érez rá, egyfajta betegség."

Igen, egy kényszer, szexmánia. Hivatalos meghatározása ez: Kórosan felfokozott szexuális késztetés nők esetében. Magyarul fokozottabban kívánja a szexet, viszont ehhez nem kell folyamatosan cserélgetni a partnereket. Egy nimfomán élhet több éve tartó boldog párkapcsolatban.

Ribi: ingyen szexel, és gyakran váltogatja a partnereit. Nah ez vagy te! :D

2018. júl. 28. 19:49
 17/20 anonim ***** válasza:
Ha egy lány sűrűn váltogatja a partnereit, főleg ilyen fiatalon, az szeretet vagy önbizalomhiányból fakad, és ritkán szoktak vele "dicsekedni". Szóval szerintem sincs kizárva, hogy még szűz és azt hiszi ettől lesz nagylány. Akárhogy is a helyedben én is csalódtam volna a barátnőmben.
2018. júl. 28. 20:32
 18/20 anonim ***** válasza:

A nimfománia kényszerbetegség, okoska.

Nyugodtan látogass el egy szexuálpszichológushoz, és beszélgess vele a témában.

Egy nimfomán nem képes párkapcsolatban élni.

Őszintén sajnálom, hogy ennyire sötét vagy, és még hirdeted is.

2018. júl. 28. 21:41
 19/20 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan barátkozz vele. Rossz ember akkor lesz valaki, ha másoknak ár a cselekedeteivel. Nekem vannak olyan barátnőim, akik 17 évesen szexeltek már 10-15 emberrel, olyan is van, aki most 23 éves, kb. már 40 pasinál jár. Mégis a legjobb barátnőim. Olyan barátnőm is van, aki megcsalta már a barátját. Nyilván nem támogatom, kap is fejcsóválást tőlem, de nem az én dolgom, és nem hat ki a barátságunkra sem.

Egyébként, r.bancozós kérdező: remélem a kedves férfitársaidat is ler.bancozod, ugyanis úgy vettem észre, a dicsekvés és a minden héttel mással hálás inkább nálatok

jellemző.

2018. júl. 28. 23:36
 20/20 anonim ***** válasza:
Mennyetek privátba vitatkozni!
2018. aug. 24. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!