Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátom, akibe szerelmes vagyok, viszont ő nem tud kielégíteni rendesen. Emiatt viszonyt kezdtem egy férfival, akivel sohasem járnék, viszont rendesen meg tud csinálni. Mennyire gyakori az ilyen? Meddig működhet a dolog? 20/l
Én is hasonló helyzetbe kerültem.
Hosszú távon nem müködik ez.
Szerintem is az a legjobb megoldás ha szakítasz és olyan pasit keresel akivel jó a szex is.
És valóban nem vagy szerelmes amennyiben félre tudsz lépni.
És én ezt mind tapasztalatbol írom..
Francokat vagy Te szerelmes
Te csak szajháskodsz
24N
Az itteni kérdések alapján egyáltalán nem ritka...
Nem ritka, hogy a normálisnak tűnő csajok valójában aljas, ordas r!bancok.
Hát egy tirpák pasival hogy szexelhetsz??
Mármint hogyha te is ezt gondolod róla..
Ez érdekes..😬
30 éves vagyok nő. Engem se tudott kielegiteni. 6 év kellett, mire beláttam, hogy vége, nincs értelme, ebben mi nem passzolunk. Bár addigra gyerekünk is lett.
Én mondjuk meg is csaltam, de nem csak azért, mert nem volt egy nagy kan, hanem a végén folyton követelte a szexet, persze én haritottam hiszen nem élveztem. Bunkó lett.
Na mindegy babám szakits a pasiddal, nem lesz ez jó soha, hallgatni kell a megérzésekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!