Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tudtok olyan nöröl vagy van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok olyan nöröl vagy van itt olyan aki fizetett férfinak szexért?

Figyelt kérdés
Miért tette és mivel kapott többet mint olyantol aki nem prosti?
2018. júl. 26. 00:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem szerencsére....
2018. júl. 26. 00:59
 2/7 anonim ***** válasza:
itt nem tudom, de nekem többen is fizettek már
2018. júl. 26. 01:00
 3/7 anonim ***** válasza:
#2 hirdetsz is vagy csak felajánlották?
2018. júl. 26. 07:45
 4/7 anonim ***** válasza:
A csepeli gyilkosság gyanúsítottja elvileg úgy került kapcsolatba a nővel, hogy a nő fizetett neki, hogy dugjanak.
2018. júl. 26. 09:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Én csak hallottam ilyenről. Az egyik ismerősöm egy teljesen normális kinézetű, 40-es nő. Állítása szerint azért ment el egy szexszel egybekötött masszázsra, mert a pasi éreztette vele, hogy igazán nő. Odaadó volt, nem megalázó és nagyon értette a testét. Hozzá kell tennem, hogy állítása szerint sokat csalódott a pasikban és tönkrement egy házassága.
2018. júl. 26. 12:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Én a barátnőmmel játszottam el ezt poénból az elején :D Mindent kifizettettem vele, aztán amikor szexre került a sor, akkor is mondtam neki, hogy előbb fizessen :D és akkor már tényleg röhögött, de poén volt és összejöttünk. Azóta sajnos már én fizetek mindent :D ...
2018. júl. 26. 13:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Én tudok ilyenekről.

Öreg nagyik...

2018. júl. 26. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!