Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nagyon furcsa kérés volt ez tőlem?
Izgat a szerepjáték, és a kérésem az volt, hogy öltözzön be a LoL-ból Ahri-nak, mert ő az egyik kedvencem és szerintem szexi lett volna rókalányként. Már nézegettem is jelmezeket a neten. Mikor mondtam neki, kissé furán nézett rám, és rosszul esett neki, hogy én más lányokra izgulok, pedig nem erről van szó, de nem érti... Délután haza is ment. Hogy értethetném meg vele, hogy nem más lányt akarok, ez csak egy jelmez? Vagy tényleg túlzásba estem?
F/21
Sehogy, az elkényeztetett süldő lányok ilyenek.
Keress idősebb, középkorú nőt, azok már tudják értékelni a fa..t és bármire hajlandók.
Veled nics semi
A csaj aszt hiszi magáról hogy egy hercegnő és álom világban él ahol a szőke herceg lesi minden kívánságát
Keményícs be és mond meg neki h ébredjen fel az álom világból és ne esedez a bocsánatáèrt inkáb mond meg neki hogy ebben nics semi rosz hameg nemtecik akkor mennyen és keresemeg a szőke herceget!
Bunkó vagy.
A 6. tanulj meg magyarul először úgy okoskodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!