Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdeznék?! Fontos
Figyelt kérdés
Az van hogy van a pasim akarja az anális sexet de en nem..es erre ő azt hajtohatja h msr volt anál pedig nem csinaltam meg meg ütott ezert tobbszir is..azerintetek mit tegyek??#a helyesirasi hibakert
2018. júl. 25. 21:08
1/5 anonim válasza:
Hagyd ott azonnal! Milyen ember az, aki aki megüti a párját?
Egyébként sem kötelező megtenned semmit, ha te nem akarod!
3/5 anonim válasza:
Megütött? Menj el a házorvoshoz, vegyen látleletet, aztán jelentsd fel a "barátodat" a rendőrségen. Természetesen azonnal hagyd is el. Remélem ez nem is kérdés.
4/5 anonim válasza:
Ismerem az ijen fajta férgeket
Az egyik haverom is elyen a csajokal voltt olyan h a segét nyalata ki a barátnőjével úgy hogy előte megütöte mert nem akkarta
Uralkodó tipusok és undorító amit művelnek a csajokal ezek a fijuk
Hod el nekem jobb ha minél előbb elküldöd a fra*cba !
Én fiu létemre sosem tenék ilyet hét éve vagyok a párommal de még sosem emeltem kezet rá ,pedig voltak nekünk is nehéz pilanataink,mint ahogy mindenkinek
Szó ami szó , ez nem normális szakícs vele minél előbb mert etöl csak rosszab lesz! Higy nekem ismerem az ijen fajta fiukat
5/5 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szóló mondandójával, csak a helyesírásával nem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!