Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31 éves nőhöz, idős a 43 èves fèrfi?
Figyelt kérdés
2018. júl. 23. 22:06
1/14 anonim válasza:
Abszolút nem. Teljesen ideális.
40N
2/14 anonim válasza:
Dehogy idős, nem a korkülönbség számít!!!
3/14 anonim válasza:
szerintem sem idős! csak bátran, sok sikert!!!
4/14 A kérdező kommentje:
Jó...mert a férfi 15-18 éves lányokra bukik:( és engem idősnek tart
2018. júl. 23. 22:14
6/14 anonim válasza:
Nem a számoktól függ hanem a fizikai és egészségi állapotán!
De ha a lánya korabeli nők érdeklik akkor szerintem felesleges erőltetni a dolgot!
7/14 anonim válasza:
Én 45. vagyok a volt barátnőm 20. 3. évig voltunk együtt. Nagyon nem számít a kor.
8/14 A kérdező kommentje:
De neki számít az a baj!:(((
2018. júl. 23. 22:35
9/14 anonim válasza:
Egy jóérzésű 43 éves férfi ha már nincsenek komoly tervei (elvált, legyártott már 1-2 gyereket), akkor nem rabolna a legszebb éveit 31 éves gyerektelen nőnek.
Tök más helyzet az, ha a nő is kisgyerekes, elvált (vagy gyerek apjával szétmentek), ez esetben nem csesz ki a csajjal azzal, ha csak úgy célok nélkül összejön vele, úgy hogy jó esetbenpár évig el lesz vele.
10/14 anonim válasza:
Ezek szerint Te jobban szeretnéd ezt a kapcsolatoz mint a pasi! Gondolkozz! Ha sikerül is megszerezned, mindig kifelé fog kacsingatni! Miért lenne ez neked jó? Csak ideig-óráig lennél boldog vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!