Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy férfi akar egy nőt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi akar egy nőt, vonzódik egy nőhöz akkor előbb utóbb úgyis lép valamit, nem?

Figyelt kérdés
2018. febr. 26. 21:18
1 2
 1/17 RRR ***** válasza:
94%

igen,főleg ha kap biztató jelzéseket a nőtől

..

2018. febr. 26. 21:20
 2/17 anonim ***** válasza:
96%
Nem. Ha pl nem érez a nőn semmit, hogy vevő rá, akkor lehet nem. Vagy, ha mondjuk munkahelyi dolog. Vagy ezer ok lehet még.
2018. febr. 26. 21:20
 3/17 anonim ***** válasza:
91%
Legalább is bepróbálkozik ha úgy látja..!
2018. febr. 26. 21:23
 4/17 A kérdező kommentje:
Én próbálom minél több ideig fent tartani a szemkontaktust aztán elkapni a tekintetem mosolyogva.. Igazából ilyen apróságok csak.
2018. febr. 26. 21:29
 5/17 anonim ***** válasza:
93%
nem feltétlen.. ha mulya és gyámoltalan akkor nem lép sehová mert teletojta a nadrágját.. (van ilyen)
2018. febr. 26. 21:45
 6/17 anonim ***** válasza:
83%

Ha érezteted vele, hogy kedvedre való a társasága és nyitott vagy az ismerkedésre, akkor közeledni fog. Netán esetleg te is keresheted akár valamilyen ürüggyel, bármivel megszólíthatod, ha vonzódik hozzád, akkor kapni fog az alkalmon.

Ha semmilyen bíztató jelet sem küldesz neki, úgy érzi, hogy közömbös számodra, akkor nem fog lépni.

"Én próbálom minél több ideig fent tartani a szemkontaktust aztán elkapni a tekintetem mosolyogva.. "

Ebből azt is hiheti, hogy kiröhögöd.

Nem kell tolakodónak lenned, ne is legyél, de azért essen le neki, hogy te is vonzódsz hozzá. Akkor is kölcsönösnek kell lennie, ha ő fog lépni, de csak akkor fog lépni, ha látja rajtad, hogy nyitott vagy rá.

2018. febr. 26. 23:57
 7/17 anonim ***** válasza:
Fontos különbséget tenni az "akarna" és a "szeretne" között. Csak utóbbival lehet, hogy nem fog kezdeni semmit.
2018. febr. 27. 13:05
 8/17 anonim ***** válasza:
56%
Nem. Pl idegen nőt nem szólítok le, már csak elvből sem.
2018. febr. 27. 15:55
 9/17 anonim ***** válasza:
91%
Ha balfék, akkor nem
2018. jún. 6. 09:53
 10/17 anonim ***** válasza:
94%
Honnan ismeritek egymást ?
2018. jún. 6. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!