Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuális zaklatónak számítok e, ha olykor kicsit macsósabban közeledek a lányokhoz szórakozó helyeken?
Természetesen nem fogdosom Őket, de van hogy szókimondó vagyok és megkérdezem, hogy "cica, dugunk?" mivel 30b egyszer ez kb. be is jön.
Viszont akiknek én nem tetszem azok felháborodnak és szexuális zaklatásnak is nevezték már a szitut...
Az lenne?
Olyan szorakozó helyeket képzeljetek el ahol minden lányon miniszoknya, vagy p*csanadrág van.
Media által agymosottnak számítasz jelenleg.
Szexuálus zaklató akkor leszel ha millionos leszel és valaki rajtad akar meggazdagodni
Ha állandóan többször is oda mész ezzel
Az már zaklatás
Illetve szexuális zaklatásnak minősűl mert szexista kijelentésekkel zaklatod
Ha meg ár valahol letapizod az már szexuális zaklatás, molesztálás
24N
Nehogy már azt hidd h amelyik csak mini szoknyát vagy rövid feszülős nacit vesz fel az mind baaszni akar
El vagy tévedve
24N
Nem állandóan, egy emberhez egyszer.
Mi ebben a szexista?
Férfihoz is ugyanígy mennék oda, ha meleg vagy biszex lennék, de heteró vagyok.
Nyugaton ezért már a sitten lennél. Pl. Hollandiában már azért feljelenthetnek, hogy valakinek megbámulod a fenekét. For real. Nálunk ez még nem illegal abusement.
Véleményem szerint amit csinálsz sehol nem kéne, hogy büntetendő legyen. A retorzió maximum annyi lenne, hogy pofán vágnak és az is jogos lehessen. Szerintem ez csak taplóság, de nem büntetendő. Ami meg nyugaton van az végképp eltúlzott. Mondom ezt úgy, hogy én tényleg soha nem szoktam úgy bámulni mint a férfiak 90%-a szokta. De attól még irreálisnak tartom.
Mellesleg ez valóban nem szexizmus. Mitől lenne az? A cicától? Úgy jobb lenne, hogy elnézést hölgyem létesítünk szexuális együttlétet? Oh pls! Lassan ezzel is ott tartunk, hogy egy nő kér mondjuk olyat, hogy vegyél nekem egy fagyit! -Ne haragudj, de azt se tudom ki vagy, szóval nem. -SZEXISTA!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!