Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek most zaklatónak néz?

Szerintetek most zaklatónak néz?

Figyelt kérdés
Előre is bocsi, ha hülyeségnek tánik ez az egész, csak most tökre félek, mit gondol rólam és meg merjem-e vele csináltatni a körmömet...Szóval az volt, hogy még anno ballagásra nővérem csináltatott nekem műkörmöt, mert van egy ismerőse, aki műkörmösként dolgozik és mikor megcsinálta, megadta tesómnak a telefonszámát, hogy ha letörne valamelyik köröm, vagy valami történne vele, akkor kijavítja. És tesóm meg beíratta velem a telefonomba a számát ennek a nőnek, hogy majd hívjam fel, ha valami történne a körmömmel. Csak hogy néha előfordul velem olyan, hogy hívni akarok valakit és véletlenül a mellette lévő embert hívom fel...És ennek a nőnek is ugyanazzal a betűvel kezdődött a neve, mint az egyik barátnőmnek, akivel sokat beszéltünk telefonon és előfordult párszor (kb 4x-5x), hogy ezt a barátnőmet akartam felhívni és véletlenül a műkörmös nőt hívtam fel...És láttam, hogy őt hívom véletlenül, ezért mindig rögtön letettem. Csak volt, amikor utána visszahívott ez a nő, gondolom, mert tudni akarta, hogy ki vagyok és mit hívosgatom állandóan, csak akkor meg pont nem tudtam, hogy hívott, ezért nem vettem fel. És utána inkább ki is töröltem a számát, hogy többé ne forduljon elő ilyen. Csak most eszembe jutott, hogy azért 16, lassan 17 évesen elég gáz, hogy olyanok a kezeim, mint egy 5 évesnek, mert nincs is normális körmöm, mert állandóan lerágom és hogy szeretnék csináltatni műkörmöt és ezzel a nővel csináltatnám meg, mert tök olcsón megcsinálja..Csak mi van, ha letörik pl. vagy valami és ki kellene javítani és felhívnám és ismerős lenne neki a számom és rájönne, hogy én hívogattam 2 éve folyton és azt hinné, hogy valami perverz zaklató vagyok?.. Vagy szerintetek 2 év alatt elfelejtette ezt az egészet? 16/L
2015. jan. 10. 22:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
2 év alatt 100%, hogy elfelejtette. Ha esetleg mégsem és valami csoda folytán azt is tudja hogy te hívogattad, akkor egész egyszerűen elmondod neki azt, amit nekünk leírtál :)
2015. jan. 10. 22:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) Mondjuk utálok magyarázkodni, szóval remélem, inkább elfelejtette az egészet :/
2015. jan. 10. 22:25
 3/7 anonim válasza:

Csatlakozom. Ha ki is derül a dolog, akkor sem gáz. Előfordul az ilyen telefonos baki. Ha esetleg mégis emlékezne (ami szerintem kizárt), semmiképpen ne tagadd le, mert akkor hülyének fog nézni. Nyugodtan meséld el neki, hogy mi volt, nem fog haragudni. Egyébként nemhiszem, hogy egy 16/L -t "perverz zaklatónak" nézne :-).

Én a fontosabb nevek elé teszek egy _ -jelet. Pl.: "Gabi" helyett, "_Gabi" -t írok. Így Gabi legelőre kerül a névlistában.

2015. jan. 10. 22:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. jan. 11. 10:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! Az lehet, hogy már elfelejtette, de a számod még lehet, hogy ott van a telefonja hívásnaplójában. Ha megpróbálja elmenteni a számod akkor lehet, hogy észre fogja venni. Talán érdemes volna beszerezni egy másik számot.
2015. jan. 12. 21:43
 6/7 anonim ***** válasza:

,,Talán érdemes volna beszerezni egy másik számot."

Fölösleges ennyire ráparázni, ha észre is veszi mert tényleg elmentette anno, akkor is pár szóval meg lehet magyarázni :)

2015. jan. 12. 22:15
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Ezért emiatt tényleg nem fogom lecserélni a számom :D

2015. jan. 14. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!