Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Olvastam pár kommentet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olvastam pár kommentet, miszerint itt találtak szexpartnert. De ezt hogy?

Figyelt kérdés

Ráír a pasi a csajra,hogy "szia,olvastam a kommented az oldalon...."

Nem tudom elképzelni,hogy itt lehetne találni szexpartnert férfiként.

2018. júl. 22. 19:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Olyan 1 év kellett, és egy kívánós csajszi.

Na meg jómodor - a részemről :D

Lehetséges... de időigényes, és csalódásokkal teli!

2018. júl. 22. 20:35
 12/16 anonim ***** válasza:

a csajok szoktak írni hogy-

-te bunkó paraszt-így meg úgy,aztán eldumálgatunk és rájön hogy mégsem vagyok bunkó paraszt,vagy ha az is vagyok akkor is nekem van igazam.

vagy rám ír,hogy én pont olyan vagyok mint amiről írtál.

vagy csak simán tanácsot kér privátban amit én flörté alakítok.

az 1. variációból van a legtöbb,velük is találkozom inkább.

szóval az én tapasztalataim alapján a nők nyitnak itt.

legalábbis én még az életben nem írtam itt rá senkire,a privátok többségét is törlöm válasz nélkül,aztán ha érdekes a nyitása,akkor dumálhatunk.

2018. júl. 22. 21:09
 13/16 anonim ***** válasza:
Akarhol tudsz talalni szexpartnert, ez csak rajtad mulik. Szinte biztosra veszem, hogy van olyan Casanova-tipus, aki egy villamoson, szupermarketbe, vagy egy zoldsegesnel is osszeszed akar elso alkalommal egy csajt. Nehany szovaltas, es ha normalis a csavo, valamivel kiemelkedik a tobbi pasi kozul, akkor a csaj ezt esetlegesen eszreveszi es felvehetik a kontaktot egymassal. Persze az anonim ismerkedesnek is vannak veszelyei.
2018. júl. 22. 21:31
 14/16 anonim ***** válasza:
Valóban, nincs kizárva a dolog. Én is itt keresek partnert, és úgy hogy esetleg a válaszaimból egyértelmű hogy kit mi célból keresek. A jó pár év alatt két llánnyal jött össze a dolog, kísérletek voltak de egy idő után nem jelentkeztek vagy meg gondolták magukat. Nem egyszerű azért mert ahogy valaki írta anoním az egész és bizalom kell én is volt hogy az egyik partnerrel úgy jártam hogy már úton voltam a tali helyszínére és lemondta hogy ő még sem jön bocsi... Na de ez más tészta tehát nem lehetetlen de sok együttállás szükséges hozzá.
2018. júl. 22. 21:50
 15/16 anonim ***** válasza:

Rengeteg dologban osztom a 13-as válaszoló véleményét. Szexpartnert bárhol tudsz találni, maximum van ahol könnyebb/nehezebb, de mindenhol vannak erre nyitott emberek, legfeljebb nem tudod, hogy kell ezeket kiszűrni.

Nekem eddig 4 szexpartnerem volt az oldalról, mindegyik teljesen különböző körülmények között. A 12-es abszolút jól írja - ha ők írnak rád már könnyen át tudod fordítani flörtté, amiből találkozó majd szex lehet, ha ügyes vagy. Kell az, hogy valamiben kiemelkedj, más legyél, nem feltétlen szuper képesség vagy adottság ahogy sokan hiszik, lehet simán mentalitásbeli dolog is, a lényeg, hogy kitűnj a tömegből. A legtöbb nő nem az átlag pasit keresi, főleg nem ha szexet akar csak. A provokáció, amit fenn írtak is lehet egy út, de nem az egyetlen.

Én például intelligens válaszokat próbálok írni olyan témákban, amikhez nem sokan értenek - tantrikus szex, multiorgazmus (férfi és női), spriccelős orgazmus és még hosszan sorolhatnám. Legtöbbször ezen válaszok miatt írnak rám - persze nem csak nők, de most a kérdés szempontjából ez a fontos. Innen már könnyű beszélgetni, mert eleve kíváncsi arra, amit tudsz és ha mellette rájön, hogy jófej vagy, jól nézel ki - akkor nem nehéz elhívni találkozni élőben. Sőt volt, hogy valaki engem hívott el, mert kíváncsi volt arra amit tudok - innen meg elég gyors az út az ágyba, ha megvan a kémia. S a tévhittel ellentétben vannak nagyon jó nők is az oldalon, egyszer például olyan szexpartnert találtam, aki után még én a sokat látott srác is megnyaltam mind a 10 ujjamat, mert fantasztikus volt a kisugárzása és a mentalitása is a szex felé, így évekig összejártunk.

Hozzáteszem nem érdemes szextárskeresőként használni az oldalt, én sem azt teszem, amikről írok mellékhatásként pottyantak ki az ittlétem során. Ha szextárskeresőként használod görcsössé válsz (mert a többség ki fog kosarazni) és ez érződik majd a mentalitásodon, ami további kudarcokhoz vezet.

Remélem tudtam segíteni, ha van kérdésed írj!

2018. júl. 24. 10:46
 16/16 anonim ***** válasza:

Simán lehet. Én 13 nővel találkoztam már gyakoriról (nem 13-mal szexeltem). A legjobb barátnőmet is itt ismertem meg, 3 éve tart a barátságunk.

Volt már innét szexkapcsolatom, alkalmim, párkapcsolatom is. Most is egy olyan lánnyal vagyok együtt, akit itt ismertem meg.

Amúgy én olvasgatom a kérdéseket(emberek, szépség, szex, sport témakör), és, ha valaki véleménye egyezik az enyémmel, és helyesen ír, akkor privátozok. Ha nem kapok választ, nem történik probléma, hiszen nem ismerem. Ha jön a piros jelzés, akkor elkezdek beszélgetni. Ha továbbra is úgy látom, hogy értelmes, jöhet a képcsere. Aztán átszoktunk menni másik oldalra, ahol könyebb a kommunikáció. Az első találkát két hétnél tovább nem szoktam húzni.

A titok, hogy próbálkozol. Ha nem kapsz választ, nem esel letargiába, hiszen nem vesztesz semmit. Legalábbis nálam ez bejött.

2018. aug. 11. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!