Ha vki beküldi egy újságba a telefonszámom, miszerint szexpartnert keresek mit tehetek?
Nem tudom mennyire lehet anoníman beküldeni újságba hírdetést. Gondolom elég egy emeltdíjas smst küldeni.
De mivel visszaélt valaki az adatoddal, szépen elkérheted az újságtól a személy adatait. Minimum a telefonszáma meg lesz, az pedig már egy kiindulási pont a feljelentéshez.
Ha meg nem akarsz telefonszámot cserélni, akkor nézd meg, hogy, a telefonodban van-e olyan beállítási lehetőség, miszerint a telefonkönyvedben nem szereplő bejövő hívásokat tíltja.
mindenképpen cserélek számot. Tippem van h ki lehetett,de bizonyítani nem tudom.
A Blikk újságról van zsó
Nekem egyszer úgy került be a számom, hogy elgépelték.
Nem kellett számot cserélnem, 2 hónapig jöttek csak a lihegős, nyögős, élvezkedős hívások, meg az hogy meg.basz.nálak stb....
Aztán elmúlt az egész, kár számot cserélni.
Szerintem a Blikk is a segítségedre lesz.
Végülis nekik is érdekük, hogy ne jelenjenek meg fals hirdetések, és, hogy védjék az olvasókat.
Szerintem számot ne cserélj.
Hamarosan megjelenik az újabb Blikk, a régit meg mindenki kidobja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!