Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha vki beküldi egy újságba a...

Ha vki beküldi egy újságba a telefonszámom, miszerint szexpartnert keresek mit tehetek?

Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 17:01
1 2
 1/15 anonim válasza:
81%
Megváltoztatod a számod, különben sose lesz többé nyugtod.
2011. márc. 24. 17:05
 2/15 anonim ***** válasza:
91%
Ha tudod ki az fel is jelentheted a rendőrségen.
2011. márc. 24. 17:05
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
... de sose fogják tudni bizonyítani.
2011. márc. 24. 17:09
 4/15 anonim válasza:
100%

Nem tudom mennyire lehet anoníman beküldeni újságba hírdetést. Gondolom elég egy emeltdíjas smst küldeni.

De mivel visszaélt valaki az adatoddal, szépen elkérheted az újságtól a személy adatait. Minimum a telefonszáma meg lesz, az pedig már egy kiindulási pont a feljelentéshez.

Ha meg nem akarsz telefonszámot cserélni, akkor nézd meg, hogy, a telefonodban van-e olyan beállítási lehetőség, miszerint a telefonkönyvedben nem szereplő bejövő hívásokat tíltja.

2011. márc. 24. 17:11
 5/15 A kérdező kommentje:

mindenképpen cserélek számot. Tippem van h ki lehetett,de bizonyítani nem tudom.

A Blikk újságról van zsó

2011. márc. 24. 17:13
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne meg a Blikknél a feladó telefonszáma? Hülye lenne megadni. Csak a "szívatott" emberét fogja megadni.
2011. márc. 24. 17:24
 7/15 anonim ***** válasza:
67%

Nekem egyszer úgy került be a számom, hogy elgépelték.

Nem kellett számot cserélnem, 2 hónapig jöttek csak a lihegős, nyögős, élvezkedős hívások, meg az hogy meg.basz.nálak stb....

Aztán elmúlt az egész, kár számot cserélni.

2011. márc. 24. 17:37
 8/15 A kérdező kommentje:
nem hiszemh véletlen lenne,van egy "jó akarom" aki mindent megtenne h kiszurjon velem
2011. márc. 24. 17:45
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Komoly bajba kerülhet az, aki beküldte, jelentsd csak fel. Már miért ne lehetne bizonyítani? Az interneten feladott szívatós hirdetések feladóit is el lehet kapni, még akkor is, ha külföldi proxykon keresztül viszi véghez tettét, nemhogy azt, aki egy újságban hirdet (ebbe bele lehet kötni, de így van, megoldhatóak az ilyen ügyek is). A telefonszámot a helyedben azért csak megváltoztatnám, főleg, ha már ennyire ismert lett.
2011. márc. 24. 17:49
 10/15 anonim ***** válasza:

Szerintem a Blikk is a segítségedre lesz.

Végülis nekik is érdekük, hogy ne jelenjenek meg fals hirdetések, és, hogy védjék az olvasókat.

Szerintem számot ne cserélj.

Hamarosan megjelenik az újabb Blikk, a régit meg mindenki kidobja!

2011. márc. 24. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!