Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi szexpartnert, szabad bevallani a pasiknak?
A opcio: mond az igazat, azt viszonylag konnyu konzisztensen tartani
B opcio: igazsag/3
Volt olyan csaj aki azt mondta, hogy gumi nélkül csak három pasija volt előttem, a többi meg nem is számít.
Nem tudtok olyan számot mondani, ami ne hangozzon durván...
Egy tíz éve szexuális életet élő nőnek, ha komoly kapcsolat orientált rendes kislány volt (2-3 komoly kapcsolattal) akkor is lehet simán nettó 3 olyan éve, amikor férfiakkal kísérletezgetett. A havi egy sem hangzik jól, a heti egy meg még kevésbé...
2 lehetoség van.
A: sok pasival fekudtél le. Ez esetben valoszinuleg szereted a farkat. Ha a pasid nem tudja, milyen eleven csaj vagy, akkor ha van benned tartás, elmondod neki az igazat, és nem fogod szégyenleni, hogy sok. Ha nekiállsz hazudni, mert bizony szégyenled elmondani, hogy sok, akkor magaddal számolj el, hogy kis ribizli vagy.
B: ha normális mennyiség, akkor végképp nincs okod miért hazudni neki.
Igazábol én nem látom értelmét egy kapcsolatban hazudni a másiknak. Úgy hogy tolem csak oszinteségrol szolo választ fogsz kapni. Elvégre ez épp arrol szol, hogy ismeritek egymást, megbíztok és tisztelitek egymást.
Ha most valami kulonleges helyzetek vannak, akkor lehet hazudni. Mindig vannak, kivételek az életben. Ha errol van szó, akkor írd le.
Kedves Kérdező!
Az összeset. Szerintem egy kapcsolatban a feleknek van joga tudni erről, ahogy ahhoz is joga van, hogy kiakadjon, ha sokallja. Ahhoz már nincs joga, hogy hibáztasson, vagy kioktasson a partnereid száma miatt. Te változtatni nem tudsz rajt, ő meg megszokik, vagy megszökik. Barmelyik is valósul meg, te elmondhatod, hogy őszintén álltál a kapcsolathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!