Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi szexpartnert, szabad...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi szexpartnert, szabad bevallani a pasiknak?

Figyelt kérdés
Mennyi szexparnet szoktatok mondani a pasitoknak, amikor kérdezi? Mit mondatok akkor, ha sokat szekál, hogy mondjak el mindent? Hogy jegyzitek meg, mihez kötitek, hogy ha többször is kérdezné, akkor is ugyanazt mondjátok?
2018. júl. 18. 00:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
88%
30évesen 15 pasival voltam,és a párom kicsit se zavarja, mert tudom mit akarok,és tudom mit csinálok az ágyban,nem csak találgatok.Ribi vagyok vagy sem? Nem tartom magam annak,és őszintén azok véleménye sem érdekel akik szerint ez hű de sok.Én életem, nem az övék,nekem belefér,nekik nem.Nem kaptam el soha semmit,és terhes sem lettem.Ésszel kell dugni,és akkor nem lesz gond belőle.Amúgy 14évesen vesztettem el a szüzességem.Kérdező, nem vagy köteles rá válaszolni,mond hogy én se kérdezlek erről,ez a múlt,és a jelenre koncentráljunk.
2018. aug. 2. 10:37
 12/14 anonim ***** válasza:
13-nak igaza van annyiban, hogy míg sok ferfi szamara az 1 is túl sok, mindig van az a ferfi, akinek semmi sem az. Sőt, izgatja hogy hányan álltak mar elotte. Csak meg kell találni. Nekem is van olyan ffi ismerősöm aki exprostival járt es ezt büszkén hangoztatta is.
2018. aug. 2. 10:50
 13/14 anonim ***** válasza:
Én azt mondtam,hogy sok.
2018. szept. 25. 08:01
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ebben semmi ciki nincs. Inkabb legyen egy tapasztalt no, aki tudja mit akar, mint egy benacska, aki azt se tudja, hogy jo neki.

Senki nem lesz kevesebb annal, ha tobb partnere volt. 25f

2018. szept. 25. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!