Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha alacsony vagyok és ráadásul kicsi a hímvesszőm, az elfogadható indok arra, hogy nem merek közeledni a lányok felé?
Figyelt kérdés
És itt most a hímvesszőt szó szerint is lehet érteni, mert kb olyan vékony, mint egy gally, és köztudott, hogy lehet akár milyen hosszú, ha nincs egy minimális vastagsága, akkor az a nők szemében értékelhetetlen, mindezt tetézi, az alacsonyságom, és a nőies, vékony végtagjaim is.
Ezek miatt egész életem során lehetetlenné vált, az, hogy csak egy kicsit is komolyan ismerkedjek lányokkal.
2018. júl. 22. 15:11
11/11 anonim válasza:
Egyáltalán felnőtt vagy már? Elmúltál 20 éves? Ha utána sem lesz méretesebb tehetsz ellene. Volt olyan fium akinek vékony és bizony rövid volt. Az előjátékkal úgy felizgatott, hogy alig tette be máris élveztem. Ez megoldás. Egyébként az igényes partner a személyiségedet nézi, mert ha azt szereti akkor elég leszel neki minden téren. Az ilyen értékekre igénytelen partner hidd el nem is kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!