Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet szexuális kapcsolatot létesíteni egy 35-40 körüli nővel? Érdemes?
Figyelt kérdés
22 éves srác vagyok és érdekelne ez a dolog hogy beteges vagy megengedett e úgy mint ha egy velem egy korú csajjal vagy fiatalabb vagy egy picivel idősebb csajjal szexelnék ? Sok ismerősöm azt mondja hogy simán mehetne ez a dolog ! Szerintetek ? Ti mit gondoltok ?2018. júl. 22. 13:28
1/5 anonim válasza:
Ne itt kérdezd meg, és ne az ismerősöd.
Hanem ha van olyan nő aki tetszik, azzal beszélj.
Mire mennél vele ha itt azt mondjàk hogy nem lehet.
2/5 A kérdező kommentje:
Első válaszoló ! Semmire nem mennék ! Csak kiváncsi lennék a véleményekre ! Nincs szerintem ebbe semmi rossz hogy megkérdeztem !
2018. júl. 22. 13:57
3/5 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Az, hogy érdemes-e, szintén csak te tudod eldönteni. Ha vágysz rá, izgat, stb, akkor valszeg érdemes.
5/5 anonim válasza:
Simán mehet a dolog, semmi beteges nincs benne. Úgyis az lesz,hogy kipróbálod, aztán visszatérsz a saját korosztályodhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!