Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Én már nem is tudom, tudnék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én már nem is tudom, tudnék egyáltalán intim kapcsolatot létesíteni valakivel?

Figyelt kérdés
Lassan 24 leszek, soha nem volt senkim. Eddig nem ismertem meg olyan személyt akivel kölcsönös lett volna a szimpátia, vagy csak nem voltam elég rámenős. Egyre jobban kezdem azt érezni, hogy inkább furcsa és idegen lenne akárcsak egy hosszabb ölelés, nem tudnám magam ellazulva jól érezni.
2018. márc. 16. 22:48
 1/5 anonim ***** válasza:
88%

pedig a magány nem jó dolog. Valahogy kezdj el ismerkedni.

Ha meg sosem kölcsönös a szimpátia, akkor talán túl magasra teszed a lécet.

2018. márc. 16. 23:05
 2/5 anonim ***** válasza:
82%

Inkább nehezen tárulkozol ki mások számára, beleértve a testi kontaktust is.

Meg tudom érteni, én is ilyen vagyok, ráadásul a korunk is nagyjából stimmel.

2018. márc. 16. 23:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Mihez képest magas a léc? Két kategória van, aki szimpatikus, és aki nem. Akivel összejönnék és akivel nem.
2018. márc. 16. 23:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Lessz ez így se.
2018. márc. 16. 23:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Azért kérdezed, mert látod, hagy más lányok nem így vannak, vagy azért, mert már szeretnéd, ha lenne kapcsolatod?

Azt írod, nem volt kölcsönös szimpátia. Eszerint volt olyan, akivel ismerkedtél volna, akit vonzónak találtál, de ő téged nem? Vagy fordítva történt, veled szeretett volna egy fiú ismerkedni, de neked ő nem volt szimpatikus?

Van olyan, hogy valaki egy kicsit később érik.

Maga a párkapcsolat vonz? Vágysz a szexualitásra? Ha moziban-tévében erotikus, vagy szexjelenet van, jönnek erotikus gondolataid, vagy inkább taszít az ilyesmi?

Szoktál masztizni?

Bocsánat, hogy használható válasz helyett kérdéseket teszek fel...

2018. márc. 17. 06:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!