Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen roppant nehéz laza kapcsolatot létesíteni?
Megismertem egy lányt, akivel egymásra kattantunk, képcsere is megvolt, még jobban tetszettünk egymásnak, már a találkát beszéltük épp, és egyszer csak 180 fokos fordulattal meggondolta magát, hogy neki ez nem megy, holott azt állította, hogy ő is szeretne..
Azt mondta, hogy ő nem ilyen, és nem tud ilyen lenni..
Miért nem tudnak a lányok határozottak lenni ebben?
23/F
Még nem kerültem hasonló szituációba, de ilyen helyzetben én talán azért gondolnám meg magam, mert lehet, hogy ráparáznék, hogy esetleg kitudódik, és valakik elítélnek. Tudom, ez így talán hülyeségnek hangzik, de szerintem én pontosan erre paráznék rá - ha feleslegesen, ha nem.
De az is lehet, hogy a lány egyedülálló, és félénk. Én is ilyen vagyok - sokszor fantáziálok alkalmiról, amikor épp olyanom van, de ha elmúlik, akkor már egyáltalán nem szeretném. Talán a lény tényleg nem olyan fajta, csak neki is "olyanja" volt, és amikor a találkozót beszéltétek meg, lehet, hogy tudatosult benne a dolog, megijedt (hogy ez igazi), vagy félt, hogy utána megbánja, és visszalépett.
Ezek csak tippek, nem biztos, hogy bármi közük van a valósághoz, de csak ezek jutottak az eszembe. De ha mégis igazak lennének az adott lányra, akkor nem minden lány ilyen, kis szerencsével találsz olyat is, aki könnyen benne lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!