Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom magamnak megállapítani, hogy jó, finom illatú-e a puncim egy férfi számára?
Mert az egy dolog,hogy szerintem finom a puni illatom,mert kb. én semmilyen illatot nem érzek,csak "tiszta" illatot nagyon pici nuni illattal,szóval én szeretem a sajátomat,de szokták mondani,hogy az ember a sajátját nem érzi úgy magának.
Mi van,ha majd a barátom rossznak találja?
Hogyan tudnám megállapítani,hogy biztos,hogy jó illatú?
Nincs semmi nőgyógyászati gondom,nem is volt,fertőzésem sem volt soha.És nincs folyásom.Kb.ennyi a kórtörténet.
Köszi
21L
60 %-ban megváltozott minden.
szia
ehh.. :D
és akkor buktad a lóvét amit a fordítónak adtál eddig? :D
csumi
elég hiányosak az ismereteid.A tényleges fordítás még csak februárban kezdődött.
Szia
:) vagyis tavaly ősszel nem mondtál igazat.
na mindegy, léptem
így van.
jó éjt
A pár választásunk során hat ránk a másik álltal kibocsátott illat. Ha az alap illatod vonza a partnered, akkor nagy valószínűséggel a puncid illatával sem lesz baja.
Ha ennél reprezentatívabb statisztikai választ szeretnél akkor hetente töltess ki egy sráccal egy a puncidra vonatkozó, előzőleg össze állított kérdőívet, úgy hogy kikötöd a srácokat, a punciddal az orruk elé ülsz de nem rá h tudjon válaszolni és mehet a felmérés. Itt biztos lesz jelentkező is.
30F
az jó,mert a pasiknak bejön nagyon a testillatom,legalábbis akikkel ez szóba került,mert megjegyezték.
puncim miatt sem aggódom akkor,mert objektíven megítélve nagyon finom.Hogy ehhez szubjektíven ki vonzódik,az egyéni és majd a kémia eldönti :)
köszi a válaszokat,részemről le is zárom a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!