Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom magamnak megállapítani, hogy jó, finom illatú-e a puncim egy férfi számára?
Mert az egy dolog,hogy szerintem finom a puni illatom,mert kb. én semmilyen illatot nem érzek,csak "tiszta" illatot nagyon pici nuni illattal,szóval én szeretem a sajátomat,de szokták mondani,hogy az ember a sajátját nem érzi úgy magának.
Mi van,ha majd a barátom rossznak találja?
Hogyan tudnám megállapítani,hogy biztos,hogy jó illatú?
Nincs semmi nőgyógyászati gondom,nem is volt,fertőzésem sem volt soha.És nincs folyásom.Kb.ennyi a kórtörténet.
Köszi
21L
" A kérdésedben leírtad a választ! Senki nem érzi úgy magának ahogy valaki más!"
Pontosan ezért kérdeztem b+...
Az első válaszolóval készülhettek az ált.suli felvételire.
Gyengébbeknek:
Milyen egyéb módszerekkel lehetne megállapítani?...
A leheletet is lehet ellenőrizni..
nóra:D mért csinálod ezt?
amúgy ha rossznak találja akkor nem nyalja ki, vagy lepisálja, hogy a saját illatát érezze, elvégre amíg ő használja a te lukad az ő luka:)
nem tudod megállapítani, küldj egy használt bugyit (pisi nélkül) és megmondom.. :D más ötletem nincs.
max az, hogy nem 21L vagy, hanem 30+N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!