Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Salátapuncim van 19 vagyok és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Salátapuncim van 19 vagyok és összejöttem egy 31 éves pasival, és hamarosan le fogunk feküdni mennyire gáz hogy én ilyen vagyok ott alul?

Figyelt kérdés
Nagyon igényes embernek ismertem meg, tudom hogy fontos neki hogy egy nőnek szép legyen a keze, ápoltak a lábkörmei, stb, mindig meg is szokott dícsérni, mindig nézi a testem... nem akartam elsietni a sexet, de màr most ott tartunk, hogy szeretjük és kívánjuk egymást annyira, hogy legközelebb ha együtt leszünk (jövő hét szerdán), akkor lefeküdjünk de annyira félek mit fog gondolni rólam... volt egy 3 éve kapcsolatom, előző barátom nem panaszkodott, szinte mindig ki is nyalt, de ettől a mostani partneremtől annyira félek mert tudom hogy mivel idősebb, elég sok partnere volt már (és most pont én a 19 éves barátnője salátapuncis vagyok....) annyira félek... nagyoon... mert eddig úgy érzem tetszek neki, szeret, odáig van, eléggdett a külsőmmel, de mi lesz ha megijed... vagy én nem is tudom, borzasztóan félek és ez olyan dolog amit nem is tudok neki elmondani...

2018. júl. 21. 13:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
60%
Megkóstolnám a salátád!
2018. júl. 21. 14:28
 12/21 anonim ***** válasza:
48%
Jól megrak aztàn te is megleszel 1 strigula.
2018. júl. 21. 14:34
 13/21 anonim ***** válasza:
22%
én a helyébe örülnék és kellemes meglepetésként fogadnám! ha gondolod megmutathatnád képen
2018. júl. 21. 14:55
 14/21 anonim ***** válasza:
37%

Miért nem írt egy salátapuncis csaj sem ?

Miért vagytok szégyellősek ? :D

2018. júl. 21. 15:57
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha megvan köztetek az összhang és egyébként tényleg tetszel neki akkor nem a puncid miatt fog kiakadni!

Hidd el az emberek egy részénél ennek közel sincs akkora jelentősége ha egyébként a testi lelki vonzalom megvan.

Egyébként ha már szexre kerül a sor és eljut odáig, hogy kicsomagol (és nem következik be az a teljesen valószínűtlen esemény, hogy saláta punci látványától elmenekül), akkor már elég intim a helyzet, hogy ki is mondhatod, hogy aggódtál, hogy nem fog neki tetszeni a salátás puncid! Ennek előnye, hogy ezek után már kevésbé fog kattogni a fejedben az, hogy arra figyelj vajon tetszik-e neki, ő is el tudja mondai mennyire tetszik neki és mennyire örül neked, hogy odaadod a tested, és a bókok hatására talán a feszültség is enyhül és szex közben jobban el tudsz lazulni és jobban tudod élvezni!

Ha már az intimitás olyan fokára juttok, hogy szexeltek akkor az a legkevesebb, hogy ezt a félelmedet/nyomasztó érzésedet kimondhasd!

A szexben is nagyon fontos a kommunikáció!

2018. júl. 21. 17:10
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
A csajok kb 70 százaléka salátás. Ezek a kérdések is olyan unalmasak már, mint a farokméretesek
2018. júl. 21. 20:48
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha enyire félsz tőle, hagyd el! Ez nem normális, hogy olyan fóbiákat hoz ki belőled, amik az előző kapcsolataidban nem voltak! Ha nem tudsz mellette ellazulni, a szex sem fog jól esni. Ha pedig megtörténik és kritizálja a "salátádat", azonnal hagyd el. A korkülönbségben nem látok problémát. Egy salátapunci kedvelő válaszát olvashattad. :-)
2018. júl. 22. 06:53
 18/21 anonim ***** válasza:
44%

Még mindig nem írtatok.

Gyerünk csajok. Megéri :D

184 cm, szőke, sportos testalkat.

21/ffi

2018. júl. 23. 20:30
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, honnan tudod az összes mindenkinek magad körül, hogy milyen a puncija?? Még a nagymamádéé is?? :D Na ez beteg.
2018. júl. 23. 20:38
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Én 32 éves vén bakkecskeként írom hogy semmi értelme sincs kategorizálni egy punci formáját. Ez genetikailag válik olyanná amilyen, nem lehet rajta változtatni, és ennyi idős korra az ember már össze szedett annyi tapasztalatot, hogy ez ne lehessen kérdés. Nincs mitől izgulnod, nem kell túlparázni. Nem baj ha egy egészséges kis lámpaláz van benned, de nincs miért izgulnod.
2018. júl. 24. 00:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!