Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Salátapuncim van 19 vagyok és összejöttem egy 31 éves pasival, és hamarosan le fogunk feküdni mennyire gáz hogy én ilyen vagyok ott alul?
Miért nem írt egy salátapuncis csaj sem ?
Miért vagytok szégyellősek ? :D
Szerintem ha megvan köztetek az összhang és egyébként tényleg tetszel neki akkor nem a puncid miatt fog kiakadni!
Hidd el az emberek egy részénél ennek közel sincs akkora jelentősége ha egyébként a testi lelki vonzalom megvan.
Egyébként ha már szexre kerül a sor és eljut odáig, hogy kicsomagol (és nem következik be az a teljesen valószínűtlen esemény, hogy saláta punci látványától elmenekül), akkor már elég intim a helyzet, hogy ki is mondhatod, hogy aggódtál, hogy nem fog neki tetszeni a salátás puncid! Ennek előnye, hogy ezek után már kevésbé fog kattogni a fejedben az, hogy arra figyelj vajon tetszik-e neki, ő is el tudja mondai mennyire tetszik neki és mennyire örül neked, hogy odaadod a tested, és a bókok hatására talán a feszültség is enyhül és szex közben jobban el tudsz lazulni és jobban tudod élvezni!
Ha már az intimitás olyan fokára juttok, hogy szexeltek akkor az a legkevesebb, hogy ezt a félelmedet/nyomasztó érzésedet kimondhasd!
A szexben is nagyon fontos a kommunikáció!
Még mindig nem írtatok.
Gyerünk csajok. Megéri :D
184 cm, szőke, sportos testalkat.
21/ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!