Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek hol lehet találni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hol lehet találni, keresni olyan nőt (18-30), akivel ugyan nem szeretnék a szó szoros értelmében lefeküdni, csak mellé feküdni és simogatni?

Figyelt kérdés
Ez perverznek számít egyébként?
2018. máj. 7. 08:58
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Ha impotens vagy, keress fel egy andrológust.
2018. máj. 7. 09:08
 2/7 anonim ***** válasza:
26%
Ez egy felnőtt nőnek általában nem elég.
2018. máj. 7. 09:38
 3/7 anonim ***** válasza:
A rosszlányokon erre is találsz vállalkozot. Nem is olyan ritka kérés állitolag.
2018. máj. 7. 10:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát én jobban örültem volna, ha a volt barátom csak ennyit akar, és hagy nekem időt, hogy szokjam a szituációt, és nem rohan le az első adandó alkalommal, de bizonyára én nem felelek meg a "felnőtt nő" kategória követelményeinek. Mindegy, ez a hajó már elment.
2018. máj. 7. 12:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon sok lány vágyik ilyenre.

A nőknek sokszor élvezetesebb az előjáték, mint maga az aktus és általában szeretik a gyengédséget, ölelkezést, úgy is ha utána nincs szex. Szóval szerintem biztosan sokan vannak.

(Ja és hogyan számítana perverznek? Szerintem egyáltalán nem az.)

2018. máj. 7. 13:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Egy 18 körüli formás kiscsajt én is szívesen simogatnék. :)

35F

2018. máj. 7. 23:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem (bár kívül esem a korhatáron, 35 vagyok) elég nagy vágyam, hogy a pasi csak kézzel kényeztessen.

Aktusra nem mindig vágyom.

2018. máj. 10. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!