Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kik azok a fiúk, férfiak még rajtam kívül, akik bevallják, hogy nekik a nagy mellek tetszenek, a dús mellű lányokat találják szépnek?
Tapasztalataim szerint sok férfi kedveli a nagy melleket. :)
19/L
A férfiak sztem 95%-a szereti a nagy melleket. Ez akár betudható az össztönöknek is.
Nagy mell -> sok anyatej -> életerős utód -> gének sikeres továbbörökítése
Ezt manapság komolyan megkérdezi valaki? :D Van aki, ezt szereti; van, aki azt. Mit kell ezen bevallani? Szerintem egy egészséges férfinek meg minden mell tetszik. Bár esztétikailag a formásabb jobban fest, de ez is csak egy bizonyos méretig és korig működik.
A legnépszerűbb színésznők és énekesnők (legyen Emma Watson, Cameron Diaz, Natalie Portman, Ariana Grande, Demi Lovato, Rihanna, sorolhatnánk) kismellűek és nem érzik hátrányát. Titeket, férfiakat is zavarna, ha a nők csak a 20+ cm-re mennének, nem? :D
Fura észrevétel, de az ismeretségi körömben a kisebb mellű anyák produkáltak több anyatejet, szóval az, hogy egy mell nagy, még nem jelenti azt, hogy jobban is működnek a tejmirigyek benne. (válaszolva egy korábbi kommentre)
De ezt mind csak zárójelben jegyeztem meg, mert észrevételem szerint ma már a férfiakat inkább a fenékméret érdekli, ezért furcsállom ezt a kérdést.
Fölsoroltál egy rakat példát, aki nem a kis melle, vagy egy esetben a mellének a hiánya miatt, hanem amúgy sem tetszik nagyon sok férfinak, ráadásul általános utálatnak örvendenek az interneten és Hollywoodban.
Igen, teljesen jogosnak tartanám, ha a nőknek a 20+ centi kéne, megérteném. Mint ahogy azt is megértem, hogy a nők ugyan így zömében szeretik a széles vállakat és az izmos férfiakat. Természetes és ösztönös.
A nagyobb emlők és az esetleges nagyobb tejmirigyek nem feltétlen jelentenek sok tejet. Igen, ahogy a nagyobb izmok sem jelentenek feltétlen nagyobb erőt, pláne ha szteroidos. De ettől még az ilyen ösztönök occam borotvája szerint működnek. E mellett képzeld, én olyan példát ismerek, hogy a nagymellű anyuk fejte literszámra felesleget!
Mellesleg messziről szerinted, hogy ismeri fel a női egyedeket az ember? De nem csak emberről van szó. Bármilyen élőlény a hangsúlyos nemi jellegekről, ami az adott fajra jellemző. A mi fajunknál a kezdetektől fogva egyenletesen fennálló hormonszintnek és nem csak a szimpla öröklésnek egyik következménye a széles csípő és dúsabb keblek.
Nem, nem csak a nagy melleket szereti a legtöbb férfi, sőt nagyon kevesen vannak azok, akik csak a nagy melleket szeretik. De ettől még a legtöbb szereti és nem, nem minden mellet szeret egy férfi. Igen is vannak csúnya mellek, mint ahogy felhoztad, vannak csúnya péniszek is. De jobb példa lenne, hogy szimplán egy csúnya férfi test. Ettől még elfogadjuk, ha valakit szeretünk, de feleslegesen ne akarjunk már álszentek lenni, hogy márpedig egy kicsi, de mégis lógós és szottyadt, csúnya mellbimbójú mell szép! Ha valaki pedig, mert itt akadnak olyanok, a konkrétan mellel nemrendelkező lányokat szeretik, az pedig már konkrétan beteges. Egy nemi jelleg teljes hiánya valaki álmai netovábbja... Szerintem nem kell mit hozzáfűznöm, hogy ezzel mi a baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!