Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők nektek milyen arcú pasik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők nektek milyen arcú pasik tetszenek? Fejtsétek ki részletesen, haj, szem, stb.

Figyelt kérdés
2018. jún. 10. 19:15
 1/8 anonim ***** válasza:

Hosszúkásabb, csontosabb arc (hangsúlyos arccsont), kicsit szigorú, éles arcvonások, de széles csibészmosoly, mosolygóráncok, átlagos bőrszín, szeplős orr, nagy, nyílt, sötétkék szemek, barna haj, borosta.

Szeretem a kicsit fiatalosabb, kisfiúsabb, és amolyan természetesen jóképű férfiakat, nem a fuckboy hajas, természetellenesen egyenes szakállú, kiszedett szemöldökű szteroidbabákat, amik most nagyon divatosak.

2018. jún. 10. 19:20
 2/8 anonim válasza:

Mindenkinek mas..

De nekem leginkabb a sotet barna haj ami mar majdnem fekete es kek szem.

Hajnal inkabb a hosszabb tetszik de persze nem olyan ami a allaig er es nem ilyen ecsethaj.

De altalaban mindenkinek a szoke haj tetszik de en azt utalom tehat ezert egy kicsit kulonb vagyok.

2018. jún. 10. 19:22
 3/8 anonim ***** válasza:
A hajszin nalam nem fontos kulonosebben, a formaja kicsit hosszabb,kusza, rosszfius. A szemei legyenek picik, keskenyek, a a sotet zold szin tetszik a legjobban. Arca karakteres, eros vonasokkal, kicsi, nem tul kerek. Legyen szexi tekintete megfuszerezve egy kis huncutsaggal. Edes mosoly, szep fogak, az orr nalam nem szamit milyen, szemoldoke eros, sotet.
2018. jún. 10. 19:44
 4/8 anonim ***** válasza:
k#rvára nem tetszik mindenkinek a szőke haj.
2018. jún. 10. 19:50
 5/8 anonim ***** válasza:
65%

rövid barna haj, kicsit borostás vagy szőrös arc, a teste nem kell hogy kidolgozott legyen de ne is legyen 120 kg, és ami a legfontosabb viselkedjen FÉRFIKÉNT.

20L

2018. jún. 10. 19:52
 6/8 anonim ***** válasza:

Túlzott részletekbe nem mennék, mert eddig mindig másféle arcú emberek tetszettek, de általában a szakállas/borostás pasik jönnek be.

A színek lényegtelenek.

2018. jún. 10. 21:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Vékonyabb kisfiús arc, kék szem, hosszú szőke haj és egy csábos mosoly nálam mindent visz.
2018. jún. 11. 00:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Vöröses barna rövid hajú, átlagos testű srác vagyok.

Hetente 5x edzem, de nem a kockás has, vagy az izomagy kinézet elérése miatt, hanem hogy egészséges legyek, és legyen egy kicsit formásabb alakom. Barna szemű vagyok.

Szívesen ismerkednék, 17-28év közötti budapesti vagy Pest megyei lányokkal.Privátban várom a jelentkezőket ;) Puszi lányok ;)

2018. jún. 11. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!