Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ki van megelégedve a pénisze méretével?
Aki nagyobbat szeretne az mennyivel szeretne nagyobbat? Most mekkora?
Én nekem 14 cm és 2-3 centivel jó lenne ha nagyobb lenne.
Nem 5#, veled van a baj. Mindenkin van olyan rész amin szeretne változtatni és te mondod meg, hogy nagy baj van.
A te pocakodon változtatni akarnál, akkor baj lenne veled?
Plasztikai sebészeteket zárjuk be! Teljesen mindegy, hogy korrekciós, vagy "l'art pour l'art szépészeti" beavatkozás. Kozmetikákat is mindent. Mert nagy baj van azzal, hogy valaki nincs megelégedve magán valamivel.
Jó erősen kapaszkodj meg! Mindig lesz olyan ember akinek nem tetszene az általad elképzelt változtatás. De teljesen egészséges, ha valaki szeretne magának megfelelni.
Persze lehet azzal jönni, hogy ez lehet torz kép, de egy 17 cm-es pénisz mint pl. a kérdező példája nem egy torz testkép és vágyálom. A mellett nagyon mások az emberek én még picivel nagyobbal se finomkodtam és még se szenvedtek tőle. Mindenki találhat a maga méretéhez párt. De képzeld, még én is szeretnék kicsivel nagyobbat, magam miatt! Arányosabbnak érezném magam. Az se lenne ám nagy teher. Az egyik haveromnak a 22 centisével soha nem volt gondja a lányok terén. Illetve talán egyszer egy pici lánnyal, de jött más helyette. Nagyon érdekes, hogy 90%-ban mind nagyon szerették a barátnői a méretét. Valahogy ő tudott rendszeresen találni ilyen lányt. Olyan érdekes nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!