Plasztikai műtét után, ha mégsem vagyok megelégedve a melleim méretével, mikor kerülhet újabb műtétre sor? Valaki járt már hasonló cipőben?
Nemrég volt mellnagyobbító műtétem, a melleim szépek formásak, de én ettől nagyobb mellekre vágyom....
Mennyi idő után lehet kicserélni az implantátumot nagyobbra?
Megyek az orvosomhoz a héten, de addig ha valakinek van tapasztalata ilyen téren, szívesen venném..:)
Beszéltem dokimmal, nem kell várni....
Még gondolkodom, hogy belevágjak-e.
85 C-s melltartót hordok most, de műtét előtt is ekkorát hordtam 80-85-öst.
Ha legalább tisztában lennél azzal, hogy melyik jelzés mit jelent...
A C a kosár mérete, a szám pedig a körméret. De nem a mellé, hanem a mellkasé. Magyarul, te D-set szeretnél.
Ne nézz már hülyének kérlek....
Tisztában vagyok a fogalmakkal!
Nem volt műtét és nem is lesz :)
Dokimmal beszéltem, szerinte gyönyörűek lettek, egy nagyobb implantátummal már nem lenne ilyen szép és természetes hatású.
Már letettem a sportmelltartót, hordhatok simát, és hát így már nekem is nagynak tűnnek:)
Örök hálám a dokimnak ezért, hogy lebeszélt róla, azt hiszem megbántam volna...
Azért köszi a segítséget:)
Én a kismellű nőket jobban szeretem mint a háromfejű sárkányokat !
C-s mellméretnél ha már sokkal nagyobb az már ronda !
Egyébként ne hordjon melltartót az a csaj aki nem bírja megnyalni a mellbimbóját ! ha te már meg bírod nyalni, akkor hülyeség nagyobbat csináltatni, ha nem akkor túlságosan feszül a bőröd a műtét után, nincs meg a természetes lifegése.
Ha még mindig kicsinek érzed akkor se hordj melltartót hogy hozzá tudjon szokni a bőröd, és a plusz túlfeszülés kiegyenlítődjön. a bőr nehezen nyúlik. Egyébként a zsíros táplálkozás a bőr nyúlását segíti hogy ha nagyon gizda vagy igyál sok sört és egyél mekdonálcos kaját reggeltől estig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!