Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti bárkivel tudtok szexelni az ellenkező nemből, olyannal is, akihez amúgy nem vonzódtok?
Figyelt kérdés
2018. júl. 18. 21:56
11/21 anonim válasza:
Ja hogy férfiak... akkor nem szóltam, bocsi.
12/21 anonim válasza:
Számomra legalább a kölcsönös, tiszteletteljes szimpátia szükséges, ahhoz, hogy szeretkezzek valakivel.
26F
13/21 anonim válasza:
Nem, 10/7-nél gyengébb csajokkal évek óta nem dugtam.
15/21 anonim válasza:
Annyira még nem vagyok elkeseredve. Ha megvan a kölcsönös szimpátia akkor mehet a dolog.
17/21 anonim válasza:
Én csak olyannal, akit ismerek és megbízom benne.
A vonzalom csak ezután jön.
Lehet szép egy lány, de ha semmit nem tudok róla, képtelen vagyok vonzódni hozzá. Ki tudja milyen pasikkal volt már. Bárkitől bármit elkaphatott. Lehet, hogy elmebeteg és bármikor kitörhet belőle egy agresszív állat.
18/21 anonim válasza:
Ha nem vonzódsz hozzá, nem áll a cerka.:D Ennyi.
19/21 anonim válasza:
Ja itt mindenki csak egy ki...szott hímringyó
20/21 anonim válasza:
Csak akkor ha szexuálisan kívánom. Ez meg ugye szubjektít. A katonaságnál 2 hónapig nem láttunk hús-vér nőt. Utána még a yetire is rámozdultam volna. Leszerelés után már megint csak a szép csinos lányokra gerjedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!