Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori hogy egy középkorú hölgy belemenne egy hosszabb távra a szerető tartásba, ahol lennének érzelmek is?
Figyelt kérdés
Általában honnan lehet tudni ha egy nőnek nincs rendben a házassága és vágyik az odafigyelésre, intimitásra?2018. júl. 17. 19:05
1/8 anonim válasza:
Szerintem ritka, legalábbis az én ismerősi körömben. Hs ilyenre kerülne a sor, pár alkalom után többet akarna mint egy sima szeretői státusz...
2/8 anonim válasza:
én 22 évesen összejöttem egy 40 éves nővel, akinek volt férje, csak nem szexeltek.
pár alkalom után rájöttem h ez így nekem nem ok, mert ha komolyabbra fordul akkor még a végén én tartsak el 3 gyereket, de ő sztem belement volna egy hosszútávú kapcsolatba is. elég komoly volt szexuális téren, a saját korosztályomban azóta se találtam olyan nőt sajnos
4/8 anonim válasza:
Nyilván embere válogatja. Ahány nő, annyiféle. Hívd meg egy kávéra és beszélgessetek. Igazából erre csak ő tud/na neked válaszolni.
5/8 anonim válasza:
Szerető tartásnal első számú szabály .
Érzelmet nem viszünk bele !
De ettől meg embere valogatja.
A biztosat az a szemely tudja akiről szól a sztori ;).
6/8 anonim válasza:
A világ tele elhanyagolt nővel, az idősebb korosztályban még jellemzőbb. Akik vágynak arra, amire minden nő vágyik (nem feltétlen szex), ha azt megkepják, általában érzelem is kezd kialakulni...45F
8/8 anonim válasza:
Nem csak érzelem nélküli szeretősdi van, de tény, hogy a profik nem visznek bele érzelmeket. Az amatőrök meg lebuknak, mert tartják a kapcsolatot dugáson kívül is, levelezés, telefonálgatás, sms...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!