Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért olyan gyönyörű a punci?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan gyönyörű a punci?

Figyelt kérdés

A legszebb dolog ami létezik a Földön.

Semmi sem pótolhatja.

De komolyan, szinte mindent lehet pótolni, de egy dolgot nem. A puncit mivel pótolod? Nem lehet, mert ez az univerzum kapuja. Tulajdonképpen azért ilyen szép, mert abból jön minden, ami előre viszi az emberiséget, ezért van beprogramozva a férfi arra, hogy imádja a pinát. Nem?

2018. júl. 17. 17:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
36%

6#

Nekem attól tetszenél!

Naaa?? ;)

2018. júl. 17. 18:09
 12/20 anonim ***** válasza:
28%
A pina nem szép te kiéhezet kis diszno.Söt ha azt nézük randább mint a pénisz.Te izgatott vagy ezért látod így.Pl egy meleg férfi nagyon randának látja a vaginát.
2018. júl. 17. 18:33
 13/20 anonim ***** válasza:
40%

Most persze félre fogja érteni mindenki, mert félre akarja, de kevésbé letisztult és formatervezett mint a pénisz általában. Ezt férfiként és képzőművészként mondom. Nyilván nem vonzódom a férfiak nem szervéhez, a nőkéhez meg igen, de objektíven nézve ez az igazság. Az ösztöneink miatt vonzódunk az ellenkező nem genitáliájához, illetve egyéb élet alatt történő behatás miatt. De ha ez nem lenne, akkor nem így látnánk a dolgot.

Ezentúl nyilván a legtöbben szeretik, de elég röhejes vergődésnek és szereplésnek látom a kérdést. Akkora túlkompenzálás szaga van a dolognak, hogy még

2018. júl. 17. 18:33
 14/20 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem is szép, ha nem is mind, de a legtöbb az.
2018. júl. 17. 18:53
 15/20 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem nem szép...
2018. júl. 17. 20:11
 16/20 anonim ***** válasza:
39%

Nőként mondom, szerintem sem szép.

Nem hiába mondják, hogy a lányoknak csúnyájuk van.

Enyém salátás, szóval még csúnyábbnak látom mint egy átlagos puncit....

2018. júl. 17. 20:25
 17/20 anonim ***** válasza:
Mi a szép benne?
2018. júl. 17. 23:52
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem se szép...sot undorító
2018. júl. 18. 00:36
 19/20 anonim ***** válasza:

Szerintem egy punci csak akkor izgató, ha szereted a gazdáját. Egy idegen lányt nem tudnék kinyalni. Én inkább mellekre szoktam nagyon beindulni.

Ízlések és pofonok. :)

2018. júl. 18. 00:49
 20/20 anonim ***** válasza:

Megyünk a 2 kollégámmal mindig és ha csajt látunk ezt énekeljük:

Ezek hárman, a pinát lesik

Ezek hárman, punciznak mind...

Kiáltsd hát te is azt hogy kaaaaagylóhusi,

2018. aug. 15. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!