Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért olyan gyönyörű a punci?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan gyönyörű a punci?

Figyelt kérdés

A legszebb dolog ami létezik a Földön.

Semmi sem pótolhatja.

De komolyan, szinte mindent lehet pótolni, de egy dolgot nem. A puncit mivel pótolod? Nem lehet, mert ez az univerzum kapuja. Tulajdonképpen azért ilyen szép, mert abból jön minden, ami előre viszi az emberiséget, ezért van beprogramozva a férfi arra, hogy imádja a pinát. Nem?

2018. júl. 17. 17:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
75%
Az emberiség lassan tényleg megérik a pusztulásra.
2018. júl. 17. 17:01
 2/20 anonim ***** válasza:
14%
Jaja habár én jobban szeretem manapság inkább seggbekúrni a csajokat.
2018. júl. 17. 17:01
 3/20 anonim ***** válasza:
67%

Nem lehet, mert ez az univerzum kapuja.

Azért ne told túl.. :D

Nekem is puncimániám van.. de azért na. Amúgy meg a tökömből jön.. oda megy be majd onnét jön ki.. vagy néha kikerüli a nunit, mert kivágják.. szóval azért na már.

Pinát mindenkinek:)

Amúgy.. a kitágult popo is szép.. meg a nőkön úgy alapvetően nekem szinte minden szép. Kivéve a talpukat.. na az nem jön be, meg a lábujjak sem.. de a többi szinte maga a tökély :D

nyilván ezért vagyok én is rájuk kattanva..

amúgy meg kérdető, verd ki.. könnyebb lesz:)

2018. júl. 17. 17:03
 4/20 A kérdező kommentje:
Nem verek én semmit. Pinát ide!
2018. júl. 17. 17:05
 5/20 anonim ***** válasza:
32%
Hajrá, rengeteg rossz lány van a neten. De azért nem mindegy, hogy egy p*nában hányan jártak már vagy esetleg ott is hagyták a DNS-üket.
2018. júl. 17. 17:12
 6/20 anonim ***** válasza:
94%

Nem mindegy hányan jártak már egy punciban? No mesélj! Az, hogyha egy farok megjárt ezer és egy vaginát és ánuszt, az nem számít. De ha a punciban sok farok járt, az már más tészta? Ejj Ejj. Kettős mércét szimatolok a levegőben.

Akinek nem tetszik, hogy sok pasival voltam, keressen magának szűz lukat. Sok sikert hozzá

2018. júl. 17. 17:20
 7/20 anonim ***** válasza:
31%
Az csak egy repedés a nőkön.
2018. júl. 17. 17:34
 8/20 anonim ***** válasza:
12%
#3 pedig igenis van szép női láb,lábfej is de tény h nem mindenkinek. De ez punciba is igyvan nem egyformán szép mindegyik:D
2018. júl. 17. 17:47
 9/20 anonim ***** válasza:
35%
Nekem nem tetszik olyan mint egy nyílt seb
2018. júl. 17. 17:58
 10/20 anonim ***** válasza:
32%
Hát én nő vagyok és szerintem meg a farok a legszebb dolog.
2018. júl. 17. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!