Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet azon túllépni, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet azon túllépni, ha egy lány lekicsinyezte a péniszemet?

Figyelt kérdés
Nagyon rosszul esett. Teljesen elment az egész élettől a kedvem:(
2018. júl. 17. 16:29
1 2
 11/18 he84 ***** válasza:
91%
A 14 cm teljesen oké, az átlagoson belül van. De ha kisebb, nem baj az se. Valóban kamu az, hogy 18-20 cm a legjobb, mert nem így van. A legtöbb nőnek a nagy fájdalmasabb és nem csak elsőre. Ne törődj azzal, aki leszólta, nem érdemel meg téged! Egy felszínes, érzéketlen nő volt.
2018. júl. 17. 17:35
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Igaza van, tényleg kicsike.
2018. júl. 17. 18:24
 13/18 anonim ***** válasza:
Magyar átlagot olvasva 14-15 átlag feletti, szóval ne búslakodj! :D Én mérőszalaggal mértem a farkam pár napja 14-15 cm között volt, ma megint megmértem és 16..nem értek én ehhez! :D
2018. júl. 17. 18:55
 14/18 anonim ***** válasza:
Átlagos nem kicsi. De mondhattad volna hogy ezzel te középmezőnyben vagy míg ő a mellével a sereghajtók közt. Ha pedig nagyobb a melle akkor mondhattad volna hogy érdekes eddig is megkaptam minden hozzád hasonló parízercsöcsű nőt ekkora mérettel is...
2018. júl. 17. 19:20
 15/18 anonim ***** válasza:
54%
Szard le....valszeg egy nagy k...va volt
2018. júl. 17. 20:17
 16/18 anonim ***** válasza:

Az egyáltalán nem kicsi...

Én eddig három pasival voltam. Elég nagy volt a "szórás", az egyiknek 18-19 centi lehetett, a másodiknak még tán nagyobb is, a harmadiknak meg kb 10 cm. Hát az első kettővel nagyon nehezen jött össze a dolog, folyamatosan fájdalmat okoztak, amikor meg nem, akkor sem volt olyan élettel teli, vad a szex, mivel óvatosan kellett mozogniuk. Bezzeg az, akinek talán ha 10 centis volt, igazán vadul meg tudott ... ha arra került a sor, és sosem okozott fájdalmat vele. Sokkal jobb és kielégítőbb volt vele a szex. Nekem az jön be, leginkább a vad szex lehetősége miatt, de amúgy sem volt hiányérzetem. A 14 centis egy jó arany középút lehet, azzal még talán nem böködöd a lány méhszáját, de már szépen kitöltöd.

2018. júl. 17. 22:14
 17/18 anonim ***** válasza:
Pl úgy, hogy megnézed a statisztikát és rájössz, hogy tök átlagos méreted van. Persze a gond ott van, hogy nem férfitársakhoz képest szeretnél megfelelni, hanem a lányok igényeinek, ők pedig átlag felettit szeretnének.
2018. júl. 18. 00:01
 18/18 anonim ***** válasza:
9%
Hát persze, 10 centissel tényleg vadul kell mozogni hogy az ember érezzen belőle valamit. Megmagyarázzátok itt hogy a 10 meg a 14 cm nem kicsi, kicsi az... inkább legyen nagyobb, abból még mindig lehet visszavenni' a csikkhez hogyan tudsz hozzáadni? Sehogy.
2018. júl. 18. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!