Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Mit szólnátok ha ilyet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit szólnátok ha ilyet írna nektek egy lány?

Figyelt kérdés
Már két hete nincs pasim és megőrülök annyira kívánós vagyok. Van egy srác aki brutálisan bejön.. Mondhatni, hogy kinézetre ő a tökéletes számomra. Már ismerjük egymást régóta amúgy, tudja, hogy kicsit “dinka” vagyok jó értelemben. Arra gondoltam, hogy megírom neki őszintén, hogy dugni akarok vele :) De lehet nem venne komolyan, vagy elbuknám a későbbi esélyemet nála. De már nem bírok magammal őszintén megmondom. 20/L Privátot hiába írsz, nem fogok rá válaszolni.
2018. júl. 16. 15:23
1 2
 1/15 October15 ***** válasza:
100%

Hát a "dinka" alapján valszeg nem venné komolyan elsőre, talán személyesen hihetőbb lenne.

26F

2018. júl. 16. 15:25
 2/15 A kérdező kommentje:
#1 én is ettől félek. :/
2018. júl. 16. 15:29
 3/15 anonim ***** válasza:
46%
Pontozz le!😐👎
2018. júl. 16. 15:31
 4/15 anonim ***** válasza:
92%
Az ilyen kívánós lányoknak a Tinder-en meg Badoo-n lenne a helyük :/ sokkal szebb világ lenne
2018. júl. 16. 15:33
 5/15 anonim válasza:
Megkérném a kezed
2018. júl. 16. 15:35
 6/15 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy azt kérdezted én mit szólnék. De itt a lényeg, hogy ő mit szólna. Én akkor se vennélek komolyan, ha tudnám, hogy te komolyan gondolod. De nem tartom valószínűleg, hogy a másik fiatal, felteszem iskolatársad olyan lenne mint én. Szóval ő neki lehet bejönne
 7/15 anonim ***** válasza:
61%
Mássz rá inkább valakire az utcán ott nagyobb az esélyed egy ismeretlennel akivel többet nem fogjátok egymást látni sem, mint egy ismerősnél beégetni magad, ha nem jönne össze a dolog.
 8/15 A kérdező kommentje:

#6!!!

“De nem tartom valószínűleg, hogy a másik fiatal, felteszem iskolatársad olyan lenne mint én. Szóval ő neki lehet bejönne“

32 éves, nem iskolás. 🙄

2018. júl. 16. 15:38
 9/15 anonim ***** válasza:
Ki hogy. Én biztos szexelnék ilyen lánnyal, az öcsém nem. Nem vagyunk egyformák.
2018. júl. 16. 15:49
 10/15 anonim ***** válasza:

Hívd el, s mondd meg 😉

Vagy válassz mást 😉

2018. júl. 16. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!